lördag 30 april 2011

Atumn Festival

Har varit ännu en busy dag här uppe i Queenstown. Tänkt att när jag är nere på farmen så har jag all tid i världen att blogga men inget att blogga om och här i Queenstown är det tvärtom, hur mycket som helst att blogga om men ingen tid. Oh well jag föredrar det sistnämnda även om bloggen blir lidande vissa dagar...

Imorse hade vi möte med vår "builder" som ska bygga vårt nästa hus. Om alla papper och conscent går igenom så startar vi redan nästa månad - wihoo vad spännande! Jag har med andra ord mycket att göra innan vi flyger till Sverige, allt från badrum fittings till kök ska väljas ut och prissättas.

Hann även med en sväng ut till Arrowtown där jag träffade E och lilla M för en lunch i höstsolen - mysigt men själva stan var kaos då den årliga Autumn Festival startade idag, det var knappt så att det gick att komma fram med barnvagnarna. Vi bestämde att ta en tur tillbaka en dag när det är lite lugnare så vi har en chans att titta runt i affärer och gallerier!

Väl hemma kom M över för en kaffe och sen tog jag och L en långpromenad, tyvärr missade vi solen men det var skönt ändå. Nu är jag helt slut och ska joina L i sovrummet :)

Night Night fina läsare



Höstigt värre, men i mitt huvud går vi mot sommar.. :)



Solglasögonen hade jag kunnat lämna hemma men dom åkte på av bara farten!



Vi bor på den skuggiga sidan, svårslagen utsikt och härlig morgonsol
men på eftermiddagen är det här det blir mörkt först..

fredag 29 april 2011

Wedding Frenzi

Är det iallafall här på Nya Zeeland. Jag pratar såklart om William & Kate. Antar att det är samma sak i Sverige? För att inte tala om i England itsellf! Trodde inte jag skulle orka följa spektaklet men nu sitter jag här klistrad framför tvn ändå haha.

Såg just Victoria Beckham och David gå in, herregud stackars Victoria såg så sjukt obekväm och nervös ut. Fast vem skulle inte vara nervös när hela världen tittar? Även om jag iof trodde celebs som Beckhams var vana vid extrem uppståndelse. Nä nu måste jag fortsätta titta!



Wills har lyckats bra - visst är Kate enastående vacker?

onsdag 27 april 2011

Today's Mama


Älskar mina nya ankelboots, bor i dom just nu - så fort tillfälle ges vill säga. Nere på farmen är det ju annars mjukiskostym som gäller haha. Men idag ska jag och älsklingarna ge oss iväg till Riverton för lunch och senare ska jag möta upp Emma i Winton med våra småkillar för en kaffe! En bra dag med andra ord :)

tisdag 26 april 2011

Totally Worn Out

Ja nu syftar jag inte på mej själv utan däcken på vår Mountain Buggy - dom är totalt nerslitna! Beställde nya idag så att jag och L kan fortsätta våra promenader :) Provade även flera underbara klänningar inne i stan, har ju både ett dop och ett bröllop att se fram emot i sommar! Tyvärr blev det ingen klänning idag då dom var i dyraste laget (den jag gillade bäst kostade hela 550 dollar!), men jag hade kul medans jag provade.

Håller tummarna att jag hittar nåt hemma i Sverige istället, där det förmodligen kommer finnas mer att välja på. Här är det ju snart vinter så särskilt många somriga klänningar finns inte i butikerna.. Kom hem med lite nytt till lille älsklingen istället - det blir aldrig tråkigt att shoppa åt honom!



Tog en kvällspromenad när vi kom hem, behövde frisk luft
efter att ha suttit i bilen o gått i affärer hela dan!


I vagnen hade jag en trött liten tiger


Mountain Buggyns utslitna däck... undrar just hur många mil dom rullat?

måndag 25 april 2011

En aning otacksamt

Igår spenderade jag halva eftermiddagen och kvällen i köket och kokade/stekte grönsaker, olika rotfrukter, kyckling och köttfärs som jag sedan körde i mixern och portionerade upp i barnmatsburkar, bara för att inse att L inte gillade något av det! Hade han inte varit så söt där han satt i sin barnstol och skakade på huvudet till allt han erbjöds hade jag lätt kunnat kalla honom en otacksam liten unge men nu gick ju inte det...

Testade idag med att blanda ut min hemgjorda (mycket goda enligt både mej och C!) barnmat blandat med den köpta ekologiska vi vanligen kör på, och lyckades faktiskt få ner några fler skedar än igår så kanske är det en vanesak.. En ny grej vi börjat med och som hittills varit en hit är hemmagjord blåbärssmoothie som mellanmål, intages till L:s stora förtjusning med sugrör!

Ni som har små där hemma, hur gör ni - hemmalagat, burkmat eller en mix av båda?


Gårdagens storkok..

Pumpa, morötter, broccoli, kumara, kyckling och köttfärs - inget föll herrn i smaken

Burkar hade vi så det räckte och blev över!

Här är min lille finsmakare på restaurang i Auckland

söndag 24 april 2011

Premiär!

Idag gjorde jag min come-back på gymmet, nästan ett år sen sist jag satte min fot där. Fast legat på soffan har jag ju inte gjort, har hållt igång med min hemmaträning, promenader och cyklingen. Men visst kändes de flesta vikter tyngre än jag mindes.. Det blev ett helkroppspass utan nån särskild strategi - ville mest känna lite på alla maskiner och vikter jag inte sett på så länge. Det blev ett kärt återseende och jag traskade ut skönt trött och med ett leende på läpparna. Firade med en proteinshake från gymmets café som jag avnjöt i bilen hem!


Var ju tvungen att få med mej ett bildbevis..
Ser djupt koncentrerad ut eller hur?

Perfekt avslutning på årets första gympass:
En fluffig Vanilla Protein Shake

lördag 23 april 2011

Like any other day..

Har denna påskdag gått förbi. Har visserligen ätit två ägg men det gör jag ju nästan vareviga morgon så det kan jag knappast tacka påsken för. Vi är uppe i Queenstown nu och vad som jag hoppats skulle bli en mysdag med hela familjen förvandlades till en "me and Lewis day" igen då C stack iväg och körde motocross med T och var borta hela eftermiddagen. Jag var sådär imponerad.. Dagen räddades dock av ett par timmars tjejsnack hemma hos V, där jag inte var ensam om att just idag vara besviken på det manliga släktet.

Men nu är C iväg och hämtar take-away åt oss, han lovade även att köpa med sej easter eggs - han vet hur man får mej på andra tankar! Allt är glömt och förlåtet älskling :)

fredag 22 april 2011

Good Friday

Långfredag alltså. Jag blev förvånad igår när jag insåg att det redan är påsk! En del högtider flyter nästan förbi obemärkt här borta, ja inte så att kiwis inte firar påsk. Det började dyka upp påskharar och chokladägg i affärerna säkert för över en månad sen men känns ändå inte på samma sätt som hemma i Sverige. Sen är det ju så att på en farm så existerar inte helgdagar eller lov, alla dagar ser likadana ut. Kossorna måste ju mjölkas varje dag, dom tar ju inte ledigt bara för att råkar vara en röd dag!

Tack och lov att jag hittills har sluppit att gå nära mjölkladan. Jag växte visserligen upp på landet men när jag ser C:s syster eller mamma komma in ibland med kobajs både i ansikte och hår kan jag inte annat än längta till stan.. Oj nu var jag visst brutalt ärlig men det är helt sant. Undrar vad L kommer att föredra när han blir äldre, storstan eller landet?  Blir spännande att se. Just nu nöjer han sej iallafall med att befinna sej på golvet med en hög leksaker, ovasett om vi är i Queenstown eller här ute på vischan!



Min älskade knubbis imorse

torsdag 21 april 2011

One of those days

Idag vaknade jag och allt, precis allt kändes fel. Egentligen hade inget förändrats sen gårdagen då jag gick på moln över att livet kändes så himla härligt. Kallas det kvinnliga hormoner kanske? Kombinerat med för lite sömn gissar jag på..

Hursomhelst, efter 2 koppar kaffe och en kylig morgonpromenad har jag tagit en dusch och kammat till mej, bokstavligen. Nu känns allt lite bättre, sitter och väntar på att L ska vakna till sen ska vi ta en sväng in till Winton och träffa E och lille C - det ser jag fram emot!



Slog på stort och kostade på mej några curls i håret
en grå dag som denna..

onsdag 20 april 2011

Njutning

Åh slog mej precis ner i soffan med en kopp kaffe och ett par rutor mörk choklad, har varit på språng hela morgonen (L vaknade kvart i sex) och städat, lagat mat o flängt runt. Nu sover L middag och jag har äntligen möjlighet att andas några andetag i lugn och ro - ljuvligt! För att göra det hela lite bättre så var det C som nattade honom, helt utan min hjälp. Ingen amning, vaggande eller napp behövdes! C la ner honom i sin spjälsäng tillsammans med en av mina sjalar (han drar upp dom över ansiktet när han ska sova, självklart under ett vakande öga från oss :) och sen la han sej på sängen bredvid så L kunde se honom och efter en sisådär 5 minuter sov han! Svårt att förklara vilken triumf det kändes som, fast gissar att ni som är småbarnsföräldrar vet vad jag menar.

Ska strax iväg till mataffären och handla tills ikväll då vi får middagsgäster, tänkte göra en variant av kycklingpaj som jag hittade på PT-fias blogg. Såg enkelt och gott ut! Men man vet aldrig kanske ångrar jag mej i matbutiken och kör på nåt helt annat, jag gör ofta det..

Nu vaknade min lille solskenskille, jag måste ha visst ha suttit här ett bra tag. Dags att åka in till stan!

tisdag 19 april 2011

Long Day

Dagarna känns väldigt långa då man har en liten bebis som är uppe i ottan, L brukade vakna vid 7 snåret men nu slår han upp ögonen redan strax efter sex vilket hans mamma tycker är i liiite tidigaste laget. Men så somnar han också vid halv sju - sju så man får väl anta att han fått nog med sömn efter 12 timmar..

Nä L:s sovrutiner är det inget fel på - får nog titta på mina egna istället! Jag måste komma i säng tidigare helt enkelt. Jag startar redan ikväll, ska krypa ner nu med min bok en stund - läser just nu Denise Rudbergs senaste, jag gillar hennes böcker. Perfekt när man vill ha nåt lättsmält och underhållande. Just denna är dessutom riktigt spännande och svår att lägga ifrån sej rent utav!

Night Night

måndag 18 april 2011

Social Day

Åh vilken härlig dag vi haft! Jag fyller på med massa positiv energi från fina vänner när jag är här uppe i QT, sen klarar jag mej ett tag igen ute på farmen.

Började dagen med att åka till V:s kontor och gratta henne på hennes födelsedag, jag lyckades pricka in presenter nästan läskigt bra. Jag älskar att välja ut små tänkvärda saker till vänner och familj, och det får gärna ta tid. Eller ja det brukade få ta tid, men med en liten bebis får man passa på när dom sover alternativt är glada och nöjda.

Efter att ha hängt på V:s kontor nån timme tillsammans med T som också dök upp med presenter, åkte vi hem för att ge L hans lunch, sen bar det av ner på stan för att möta upp E o lilla M för lunch och ett glas vin(!) på Ballarat Trading. Nu ikväll så kom V över för ännu ett glas vin efter att jag nattat L. Jösses jag som aldrig dricker vin och nu blev det två glas på en måndag dessutom haha. Hursomhelst, underbart med lite tjejsnack - precis vad jag behövde! Nu sitter jag här med en kopp varm choklad och ska kolla på Desperate Housewives.



En långpromenad i den bitiga höstkylan har vi också hunnit med idag

söndag 17 april 2011

Gillar du...

det du läser här? Lägg till min blogg på bloglovin vetja!

So far so good

Hittills går nertrappningen av amningen riktigt bra, förutom att jag går omkring och känner mej som Dolly Parton - aouch... Det tar ju några dar för mjölkproduktionen att gå ner så tillsvidare håller jag koll att det inte bildas några knölar - mjölkstockning är det sista jag önskar!

Jag och lille plutt körde upp till QT imorse för ett par nätter här. Har lite ärenden att uträtta och då C inte kan lämna farmen på en vecka så hade vi valet att stanna på farmen eller åka själva. Valde det sistnämnda då en hel vecka är lite i det längsta laget ute på vischan. Tänkte ta med mej L och åka till badhuset imorgon, måste ju passa på när vi är i stan!



Happy Town Girl

lördag 16 april 2011

Att trappa ner...

...på amningen försöker vi med just nu. Det är inte helt lätt måste jag erkänna, särskilt då L alltid ratat ersättning - vi började därför med smakportioner redan vid 3,5 månader då endast bröstmjölk inte längre var tillräckligt. Nu är han ju stora killen (7 månader) och äter riktig mat 4 gånger om dagen, men vi ammar fortfarande en hel del. Något som jag bestämt mej att försiktigt börja trappa ner på..

Idag hittade jag en formula milk som han faktiskt drack med god aptit, utblandad med favoriten havremjölk som vi även kör på i gröt och puréer. Hoppas på att kunna ersätta en amning på eftermiddagen nu till att börja med, och även ge lite extra ersättning innan kvällsamningen så att han håller sej mätt hela natten.

Håll tummarna att det funkar! Mitt mål är att helt ha slutat amma när vi flyger till sverige, då kommer min älskling vara nästan 9 månader, garanterat fått en bra start och förhoppningsvis vara redo att släppa (sug)taget om sin mamma!


Fast släppa taget helt gör vi såklart inte hälsar Lewis


fredag 15 april 2011

Från vita stränder till flugor

Hemma på farmen igen, nästan så det tar emot lite att ens skriva ordet "hemma" då jag helst inte bor här haha. Hursomhelst, vita sandstränder och 23 grader i the Mount byttes mot 12 grader och hundratals döda flugor som vi möttes av i dörren (eller på golven för att vara bokstavlig) då vi kom hem. Ett företag som sprayar insekter var nämligen här imorse för att få bukt med alla flugor som vill komma in i värmen när vintern är på intåg.. Dom lyckades ju med uppgiften rätt bra får man väl säga men fy så äckligt - jag hade bra lust att vända i dörren kan jag säga!

Flygresan hem var även den en annan femma än den smidiga resan upp, stackars L var övertrött när vi klev på och innan vi lyckats få honom att sluta gråta och somna var det både en och två svettdroppar som hunnit bryta ut i pannan på både mej och C. Sen när det var dags för landning gick planet ner väldigt snabbt och L fick ont i öronen och då var det inget som hjälpte, försökte att stoppa allt möjligt sugvänligt i munnen på honom men icke. Mitt i allt det här får vi rådet av en höggravid(!) tjej att "It's the eeeears, put something in his mouth to suck on". Som om vi inte visste det. Oh well hon menade säkert väl, men just då blev jag bara sjukt irriterad.. Det har varit en lång dag med andra ord. Avslutar med dom här härliga bilderna som jag tog igår, helt klart något att drömma sej bort till!







torsdag 14 april 2011

Farms farms farms och så lite shopping...

Hittills har resan mest handlat om farmar, vilket ju också är anledningen att vi är här men nu ska jag sticka ner på stan för lite shopping! Jag är on a time limit som vanligt, så lika bra att sätta fart!


Jag i bilen igår utanför en av flera farmar vi kollade på




tisdag 12 april 2011

Auckland Harbour

Så var vi i Auckland! Resan hit gick smidigt, vi börjar få in snitsen på det här med att resa. Och L han tar det hela med ro, så länge mamma och pappa är nära och han har mat o torr blöja är han nöjd.

Vi kom fram till vårt hotell redan kl ett vilket var skönt, har hunnit med en promenad ner till hamnen där vi åt världens godaste gelatoglass i solskenet - det är över 20 varma grader här! Ska hoppa in i duschen strax, sen blir det middag i hotellrestaurangen och en tidig kväll efter det. Vi har liksom inte så mycket annat val med ett rum på 20 kvadrat nånting där vi delar säng med vår lille plutt :)


Auckland Harbour:

Lämnade Mountain Buggyn hemma och tog med oss den nya Quinnyn,
bra mycket enklare att resa med!

Båtar värda miljoner dollar fanns det gott om...

måndag 11 april 2011

Packat och klart

..önskar jag att jag kunde säga men riktigt så är inte fallet. Har dock packat babymat för en vecka (tisdag-fredag) samt alla tillbehör som kan tänkas behövas och jag lovar att den väskan väger mer än vad min resväska kommer göra!

Flyget går klockan 10 så jag är optimist och tänker att jag har gott om tid imorgon bitti att packa klart det sista.. Kommer väl bli lite halvpanik som vanligt precis innan vi åker men det hör nästan till, skulle liksom kännas konstigt om vi inte stressade. Galet jag vet, but that's us! Hörs igen när vi landat på norra halvön.

Har jag tur så slipper jag springa ut genom dörren i morgon
med en väska som är packad så här...

söndag 10 april 2011

Äntligen kväll

Drog ut på en långpromenad och när vi kom hem körde jag lite styrka medan L roat satt och tittade på och log åt mina lustiga "akrobatkonster". Ibland krävs det ytterst lite för att underhålla de små liven!

Åt middag nere hos C:s föräldrar och vips så var kvällen kommen. Rätt skönt måste jag erkänna, hade lite svårt att slå ihjäl tiden där ett tag.. Nu ska jag umgås med min "stora" älskling medans han fortfarande är vaken ;) Over and Out!


Det var en gång en väääldigt rak väg

Jag tar tillbaka vad jag sa...


Är inne på min tredje kopp kaffe för idag..

..om att jag inte skulle klaga på att vara här nere på farmen. Det är så förbaskat tråkigt att jag inte vet vad jag ska göra av varken mej eller Lewis! Allt jag gör är att äta känns det som, och L verkar gå i mammas fotspår för han vill konstant ha nåt att tugga eller suga på här nere - tristess tror jag visst det kallas.

Nä om man skulle ta och gå ut och traska en sväng kanske, L ser ut som han är redo för en tupplur i vagnen. Solen här nere är dock allt annat skön, den bränner som inget annat så det gäller verkligen att "cover up" . Som tur är bär det av upp till QT igen imorgon efter att vi haft möte med vår farm bank manager. Och på tisdag flyger vi som sagt till Auckland, med det i minnet ska vi nog överleva denna dag haha.

lördag 9 april 2011

Life with a Farmer

Kan vara lite ensamt ibland. Klockan åtta stupade min man i säng för att orka upp till kossorna strax efter 4 i morgon bitti.

Så nu sitter jag här själv i soffan och äter choklad. Eller nej nu ljög jag, chokladen är visst redan slut. Men dricker te gör jag. Fast snart går jag nog och lägger mej jag med. Absolut ingenting värt att se på tvn och jag har tröttnat på internet för ikväll..

God Natt!

Från slott till koja

Ja lite så känns det att komma från vår lägenhet i Queenstown till farmhuset. Men jag ska inte klaga, jag värdesätter våra dagar i Queenstown så mycket mer nu när vi inte är där varje dag. På tisdag byter vi landet mot storstan, då vi flyger till Auckland för att kolla på farmar i North Island.

Blir lite som en testing-tur innan vår långa resa i maj. Spännande att se hur L diggar flygplan denna gång när han är lite äldre..

I bilen på väg ner till vår "koja" i Otautau:


fredag 8 april 2011

Härliga Fredag



Egentligen borde jag lagt upp en bild på min sköna morgonpromenad längs sjön. Eller en bild från min och E:s härliga lunch i solskenet ute vid Jacks Point. Eller kanske en från hemma i T:s soffa där jag och L hängde ett par timmar i eftermiddags. Men nä det får bli en på kvällens middag som lagade sej själv i ugnen (förutom salladen då) medan jag badade och nattade L. Nu är det soffan som gäller en stund innan sängen väntar..

Det sistnämnda förmodligen väldigt snart.

torsdag 7 april 2011

Hej Vinter


Så var vintern här. Nysnö på bergstopparna. Och som vanligt är jag inte alls redo. Dom senaste åren har jag ju gjort mitt bästa för att komma undan kylan och det har funkat hitills.. I år blir det dock mer vinter än på länge. Endast 4 små veckor kommer vi undan kylan, men jag får se till att tanka på solkontot så mycket det bara går. Eller är möjligt kanske jag ska säga, juni månad i sverige brukar väl mest regna bort om man har riktig otur?

Nog om väder. C är nere på farmen och jag och L är själva här i QT. Jag sitter i soffan och njuter av tystnaden.. Fast helt tyst är det inte, tvn är på låg volym och brasan sprakar. Men annars är det bara jag och mitt knappande på tangentbordet som hörs. Så oerhört skönt och vilsamt. Jag behöver såna här stunder då och då för att fylla på med energi. Nu tänker jag stänga igen laptopen för ikväll och lägga mej raklång i soffan under en filt och läsa nyaste Madison. Trevlig kväll!

Vilken fest!

Nästan så att det kändes som vi firade någons B-day här hemma i morse. Sent igår kväll kom nämligen V över med en sån där hopp/sittstol med massa leksaker runtomkring och en gåstol i form av en bil. Gissa om det var uppskattat av L när han vaknade och fick testa sina nya toys!

En massa nytt att klämma, känna på och undersöka!





My Breakfast


Så här ser min favoritfrukost ut. Grovt bröd. Ett tunt lager Philadelphia ost. Mycket avocado. Några skivor rökt lax. Äggröra. Och så tomater och citronpeppar på det. Mmmm...

Nästan varje morgon slinker den ner, jag tröttnar liksom aldrig på den här kombinationen. Samtidigt så kan jag inte låta bli att längta lite efter fil, färska bär och sveriges alla goda mörka bröd som jag ska njuta av i sommar!

Vad äter Du helst till frukost?

onsdag 6 april 2011

12 hrs straight!

Yes nu tog vi några steg framåt igen, L sov 12 timmar i sträck i natt utan amning! Även om det bara vara en lycklig one off så är jag glad då jag kännt att vi gått åt fel håll när det gäller amningen på sistone, mer istället för mindre.

Kanske har det nåt med att att jag la om hans mattider igår, alla mål skedde tidigare än vanligt vilket resulterade i att han inte hann bli så trött innan middag och därför åt betydligt mer. Ny rutin? Japp jag tror minsann det. Nu - frukosttajm för både små och stora!

tisdag 5 april 2011

En helt vanlig dag...

... slog vi på stort och åkte till Riverton för lunch. Åt en jättegod fisk med scallops och krämig risotto, och till efterrätt delade jag och C på en morotskaka - yummie! L underhöll sej med att gripa tag i allt han kunde nå med sina små fingrar; servetter, bestick, sockersachets - u name it..


Jag och min lille busunge, redo att gripa tag i första bästa föremål!

Men min chai latte lyckades jag hålla för mej själv...

Oj vad hände?

Igår hade vi en uppochnervänd dag här hemma när det gäller sov- och matrutiner. Inget skedde på dom "vanliga" tiderna, det åt och sovs lite hursom helst. Trots detta så blev både jag och C förvånade då L:s eftermiddagsnap innan middag blev en aning utdragen.. den varade från klockan 17 till ett på natten!

Lillplutten somnade med andra ord i sina kläder och missade både bad och sin middag. Fast lika glad verkar han vara för det, vaknade sex i morse med ett solskenshumör och har underhållit oss hela morgonen med sina små spratt och förtjusta utrop.

Just ja, nämnde jag förresten att jag och C gick o la oss halv åtta igår? Vi känner oss UTVILADE idag.

måndag 4 april 2011

Bättre än sex?


Jag bakade den här kladdkake-cheesecaken igår och det var bland det godaste jag nånsin ätit! Jag tog lite mindre socker men rev i lite extra vit choklad i fyllningen och serverade sen varm med naturell yoghurt. Det är inte många bitar kvar i kylskåpet idag kan jag lova..

Fick en förmaning av C medans han hade munnen full att jag verkligen borde sluta baka massa onyttigt då jag gör honom tjock hehe. Ooops inte min mening!

söndag 3 april 2011

En nisch?

Ibland funderar jag lite på hur man egentligen skulle kategorisera min blogg; det är ju knappast en modeblogg även om det förekommer en hel del foton på blogginnehavaren, mao my self. Inte heller kan man kalla det en träningsblogg då det är alltför lite variation på den fronten.. så vad återstår? Mammablogg? Självklart är det mer bebissnack nu än förr men det är ändå inte allt jag skriver om, eller hur?

En "lite-av-varje-blogg" kan man väl säga. Vore ändå skoj att vad just Du föredrar att läsa om?

Dagens mama - slitna jeans, stickad tröja och raggisar på fötterna!
Inte så värst spännande men bekvämt :)

lördag 2 april 2011

Dans i soffan


L och jag drar loss en dans i soffan till dom senaste hitsen på tvn! Jag vet inte vad som roar honom mest, musiken eller att hans mamma sjunger och dansar så lustigt - i vilket fall, he likes it!

fredag 1 april 2011

Social Butterfly

Jösses jag HINNER verkligen inte med bloggen vissa dagar. Och dom senaste dagarna har varit just såna dagar, men oj vad bra vi haft det! C:s föräldrar har varit här och passat L i ett par timmar varje dag så jag och C har kunnat sticka iväg och cykla tillsammans, gått på bio och tagit en drink ute! Tror att det är svårt att förstå hur himla påfylld med energi jag är (trots sömnbrist) - jag känner mej lite som en ny människa. Eller kanske borde jag säga "mitt gamla jag". Hursomhelst, en härlig känsla!