torsdag 19 juli 2012

Underwater World


Oj vilken lång dag det blev, det märks att vi varit vakna sen fem! Nu är klockan tio i åtta men det känns som hon är kring midnatt..

Underwater World var kul att se, roligast av allt var det såklart att se L:s uppspelt till 100 över alla fiskar, krokodiler, sälar och katter(!). De sistnämnda var uttrar men håriga med svans var dom ju, så L hade ju rätt i att de lika gärna kunnat varit katter ;) Innan vi gick hem igen så tittade vi på sälshow och jag fick en lång kindpuss av en säl! En våt, mjuk och rätt illaluktande sådan haha. Önskar att vi haft tid att stanna och vänta på bildbeviset, men L höll på att riva hela souvenirbutiken på vägen ut så det fans inte en chans att vi kunde vänta ytterligare 10 minuter…

Lite så är det förresten hela dagarna, när vi är ute med L måste det mesta gå undan och inte sällan är vi helt slut när vi kommer innanför dörrarna till lägenheten! Men det är ju så småbarnsåren är, de små kräver konstant uppmärksamhet och övervakning – inte en minut kan man slappna av när man är ute. Men det blir många skratt också och med rätt tajming och lite planering kommer man långt! Jag tycker ändå att det är häftigt att vi fortfarande reser precis som förut även fast vi numera är småbarnsföräldrar. Den största skillnaden är att vi har dubbelt så mycket packning!

Imorgon lutar det åt att det blir Australia Zoo… Sen är jag redo för en slapparhelg med en utflykt till Noosa som den största aktiviteten. 


Bilder från Underwater World


Så många fiskar att titta på! 



Fler firrar...



En minialligator som låg blixtstilla.. och redo att hugga?



L diggade sköldpaddorna!



Hmmm, vad händer här? 



Tittut! Upp kommer en liten L-fisk!



L fick chansen att uppleva ett akvarie inifrån, utan att bli blöt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar