tisdag 28 augusti 2012

Pusselbitar som faller på plats

Jag har bestämt mej för att inte få panikstress över boende i Sverige den här gången... Tänker att det jag inte kan kontrollera är ingen idé att stressa eller må dåligt över. Och det verkar fungera! Har hittat ett jättefint hus mittemellan Stockholm och Enköping 10 minuters promenad från Mälaren som vi är väldigt intresserade av.

Just nu pågår lite förhandlingar ang hyra och när vi kan flytta in, det är bara tidigt skede än så inte alls säkert att det funkar för alla inblandade men jag håller verkligen tummar och tår - det här huset kan jag se oss trivas i och läget är perfekt! Vi bestämde oss tidigt för att hålla oss utanför tullarna i Stockholm den här gången för att spara in parkeringsavgifter, tullavgifter och den allmänt dyrare livsstilen som en storstad medför. Att bo lite utanför med en stor tomt, nära vatten och massa grönområden känns mera vi nu när vi har L och en till liten på väg!

Annat var det såklart när det bara var jag och C, då satte vi värde på att bo nära nöjen som bio, restauranger, shopping och mysiga caféer. Visserligen grejer jag fortfarande njuter av då och då, men inte alls lika ofta - nu ser jag hellre att vi bor nånstans där L kan springa omkring fritt och leka!

Nåt annat som sakta börjar ta form är vår bröllopsdag... Igår gjorde vi upp en ungefärlig budget och nu känns det inte fullt lika skrämmande när man vet vad kalaset kan tänkas hamna på. Jag har varit på några bröllop de senaste åren och något jag lärt mej är att pengarna som spenderas verkligen inte är vad som bestämmer om det blir en fantastisk dag!




Tänk att jag om mindre än ett år ska få stå brud på riktigt 
och säga ja till mannen i mitt liv! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar