söndag 23 januari 2011

En riktig kiwi feast

Minns hur jag sa att C skulle ta med mej ut o äta middag igårkväll? Vi åkte till Riverton men istället för restaurangen vi tänkt, köpte vi fish & chips och åt vid havet! Och vet ni, det var en av dom bästa kvällarna på länge, jag kunde slappna av utan oro över att L skulle börja gråta/behöva ammas eller bara tröttna. Nu satt han brevid oss i sin lilla capsule och verkade njuta av utsikten han med!

På vägen hem stannade vi till hos E och B som just fått en liten grabb, bara 2 veckor gammal - såå himla liten och vägde som en fjäder. Svårt att tro att L för inte så länge sen var så liten han med!

Nu ska jag passa på att ta en dusch medan L sussar..

1 kommentar:

  1. Åh, visst glömmer man såå snabbt att ens eget barn någonsin varit så liten och ömtålig som en nyfödd bebis... det GÅR liksom inte att fatta att man haft en sån :)

    Och ja, vietnamesisk mat är så underbar! Tyvärr är jag ingen höjdare på att laga mat själv (vare sig svenskt eller asiatiskt, haha) men man känner sig lyckligt lottad att ha vänner som kan ;) får försöka få sambon att bli mer intresserad också, hihi!

    SvaraRadera