onsdag 3 oktober 2012

Uppackat, tvättat och städat

Tänk vilken skillnad det kan göra att ha ordning omkring sej när man känner sej rörig i tankarna. Nu är huset städat, alla väskor uppackade och undanplockat och tvättmaskinen går för fullt! 

Glömde att berätta, bröllopsinbjudningarna kom med posten igår och dom är katastrof! Tänker sända tillbaka hela bunten och begära pengarna tillbaka. Kvalitén är usel, texten dubbeltryckt och ja dom känns allmänt billiga - verkligen inget jag tänker skicka ut till familj och vänner! Riktigt irriterande, då jag väntat nära två veckor på dem. Aja, får se till att lägga på extra ett kol och få dem fixade här i Queenstown nu i veckan istället. Design och print skulle endast ta 3 dagar berättade killen på det tryckkontor jag var in till för några veckor sen. Det får vara värt lite extra slantar helt enkelt!

Sitter och kollar på ett program som heter "Hot Property" på tvn, blir så sjukt sugen på att bygga nytt igen alternativt renovera ett redan befintligt objekt. Saknar det! Men först måste vi ju sälja vårt hus... Ett steg i taget.



L gjorde mej sällskap när jag packade upp... 
Här i en tom resväska med munnen full av muslibar!



Mor och son! L är lite lik sin farfar här faktiskt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar