torsdag 2 februari 2012

Fladdrande Tankar

Jag har så mycket tankar som fladdrar runt i huvudet på mej just nu. L har just somnat och jag har en massa att ta itu med på datorn men istället sitter jag mest och funderar på framtiden. Ibland har faktiskt kaffe den effekten på mej, jag blir helt hispig och får svårt att fokusera. Är nog rätt känslig för koffein egentligen även om jag gärna dricker både en och två koppar kaffe om dagen.

Jag drack en stoor latte på vägen hem från Mini Muscle där vi spenderade en timme på morgonen. Det var första gången som L kunde springa omkring själv bland alla madrasser, tunnlar, stegar och bollhav - så roligt att se!

När C kommer upp i eftermiddag ska vi försöka hinna med några runs på cyklarna uppe vid Skyline, men först ska vi ha ett möte uppe vid huset med vår builder och hantverkare. Det är verkligen full fart nu, varje dag händer något nytt med huset och förhoppningsvis är det inflyttningsbart om en dryg vecka!

Just ja, en grej till. Hade ju ett möte förra veckan med T ang att börja jobba ihop och vi bestämde att jag ska hoppa in och köra några klasser tillsammans med henne de närmsta veckorna för att känna på hur det funkar och hur hon leder sina klasser. Sen ska jag förmodligen ta över 1-3 klasser i veckan om allt går bra. L har ju sin simning varje onsdag här i QT så förhoppningsvis kan C komma ifrån varje vecka nu när hans föräldrar är tillbaka på farmen efter deras semester. Det skulle innebära att jag kan ta klasser på torsdagar och kanske även fredag morgnar innan vi åker tillbaka till farmen.

Det enda som lockar sådär är tiderna hennes gruppklasser är; kl 6 på morgonen! Det var ett tag sen jag gick upp vid den tiden...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar