tisdag 17 april 2012

Wasted Time

Var ju hos doktorn idag och det var som jag oroat mej över (egentligen ända sen andra veckan), nyckelbenet har inte läkt. Därför blir jag nu skickad till Dunedin för operation... de kommer sätta in en metallplatta som fäster de båda benändarna vid varandra och ger nyckelbenet en chans att växa samman.

Metallplattan kan man om man vill ta ut vid ett senare tillfälle, men det medför såklart ännu en operation. Jag har inte riktigt bestämt mej för hur jag känner över det här. Är lättad på ett sätt, att det äntligen ska fixas men jag är arg och ledsen över att jag har gått i 5 veckor med ett nyckelben som inte läkt det minsta. Något jag kännt på mej hela tiden, varför skulle jag annars gått tillbaka till Medical Centre så många gånger?

Jag hade önskat att dom tagit detta beslut från början, då hade jag förmodligen varit helt bra nu. Vet ännu inte när operationen blir av, specialisten skulle kontakta mej i slutet av veckan angående tidsbokning. Huh, jag ser verkligen inte fram emot att göra en 3,5 timmars bilfärd till Dunedin för att bli nedsövd och karvad i.

Tydligen så får man åka hem samma dag och slipper stanna över natten på sjukhuset. Alltid något.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar