torsdag 24 september 2009

Flight of the Conchords

Åååh dom är så roliga!! Har ni missat dom så måste ni bara ge det en chans:





Vi har hyrt hem en dubbel DVD med episode 1 som vi just nu sitter o kollar på. Perfekt kvällsysselsättning innan middag :) Lutar åt att det bllir kyckling med senapssås och rotfruktgrönsaker... mums!
Jag gillar nog faktiskt det mesta i matväg, inte mycket jag tackar nej till o så har det varit enda sen jag var liten o mamma lassade min mat i pappas stora plåtmatlådor när jag skulle bort. Haha mormor fick en chock och kunde inte förstå hur en liten unge kunde äta så mycket! Appropå små ungar så fikade jag med W idag o fick hålla i hennes lilla A. När han tittade upp på mej o började jollra och hela ansiktet sprack upp i ett leende smalt jag.. totalt. Slutade med att han hängde på min arm in i mataffären!

Nog om små bebisar. Fick ett chock besked i veckan om att Coronet Peak inte kommer öppna sina liftar för mountainbike säsongen det här året! Trodde inte att det var sant först, det är ju i stort sett varför jag bor här haha... Har varit massa skriverier om det i tidningarna och hela MTB communityn är i uppror. Tyvärr tror jag inte att det kommer att hjälpa.. Blir att köra shuttles alternativt gå upp för backarna i sommar helt enkelt.

Middag var det ja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar