lördag 4 december 2010

Framme!

Nästan lite overkligt att vi faktiskt är här nu efter 5 dagar. Hade ju ett välbehövligt stopp i Singapore på tre nätter men det räckte inte helt för att man skulle känna sej utvilad, jetlagen tar ju längre än så att komma över och sista natten sov jag och C nästan inget alls utan låg och pratade hela natten. Så otroligt dumt men var gör man då det är stört omöjligt att sova? Vår lille L sussade dock gott på en kudde emellan oss. Han har varit heeelt underbar (nu låter jag som en sån där hemsk skrytig förälder, förlåt) hela resan! Oroade mej helt i onödan för allt gick toppen.. Inte ens resan på 14 timmar hann bli särskilt långtråkig då man är konstant syselsatt med en liten bebis. Dom timmarna han sov passade vi också på att sova, sen ska det ju bytas och ammas med jämna mellanrum.

Det som var jobbigast var vårt enorma bagage som vi var tvugna att checka ut på varenda eviga flygplats (Singapore, Sydney och Christchurch), för att sedan ta samma diskussion vid varje incehckningsdisk om vi hade övervikt eller inte. Det gick iallafall bra och vi slapp betala nånstans!

Så nu befinner vi oss alltså ute på vischan i två veckor. Ska strax ta med mej L i barnvagnen och traska upp till vårt "nya" hus. C:s förlädrar har verkligen gjort ett jättejobb medans vi var i Sverige - både kök, badrum och tvättstuga är numera sprillans nytt! Fast det är fortfarande en hel del att fixa innan allt är klart, ska börja lite smått idag tänkte jag.

Några bilder från ovan..

På med bältet igen! Näst sista flygresan, Sydney-Christchurch..

Älsklingsplutt i sin lilla utfällbara "cot" London-Singapore

Sydney from above.. eller var det kanske Christchurch, jag minns inte.
Blame the jetlag!

3 kommentarer:

  1. Hej finaste! Skönt att allt har gått så bra och det är klart att du får skryta över att lilla L skötte sig så bra. Vågar knappt tänka på hur det skulle vara att resa med vår B som inte alls är så lugn, hehe. Här hemma har det varit galet kallt och snöat ännu mer, längtar till våren! Vi får ta en Skypedate snart. Saknar dig vännen, men dom här månaderna kommer gå fort. Stor kram till dig <3

    SvaraRadera
  2. Åh vad skönt att höra att det gick så bra att flyga med en bebis! Det hade ju kunnat sluta i en katastrof också så visst ska du vara stolt över din lille plutt :) :) Och det utan att känna dig skrytig.
    Vad fina ni är!!

    SvaraRadera
  3. Madde: ja jag hörde att det snöat ännu mer och att dom stängt vissa flygplatser t.o.m, tur att vi flög när vi gjorde - resan var lång som den var ändå! Inte långt kvar t B:s dop nu, åh vad jag önskat att vi kunnat vara där! Men som du säger, tiden kommer gå snabbt och snart är det sommar igen o vi ses :) Hörs på skypen i veckan! Puss

    SvaraRadera