söndag 5 december 2010

Singapore!

Jag har varit i Singapore tidigare, men bara under mellanlandningar så har aldrig hunnit se så mycket. Denna gång hade vi ju 3 nätter och hann alltså med lite mer. Måste säga att jag verkligen gillar landet och människorna. Det är otroligt barnvänligt, med amningsrum och skötrum i shoppingcentran och alla verkar älska barn! Att det också är så rent, nytt och fräscht överallt gör inte saken sämre! Om jag inte har fel så är det höga böter vid nedskräpning vilket isåfall absolut märks..

Vi bodde på en jättefin resort cirka 10 minuter från city vilket var perfekt. Vi kommer garanterat att stanna till i Singapore igen, gärna några fler dagar nästa gång!


Jodå, julgranar existerar även i 30 graders värme!

På vår resort vandrade det omkring stora vänliga påfåglar lite överallt

Värmen gjorde att jag inte hade något annat val än att flasha mina vinterbleka spiror..

En strand inte långt bort från där vi bodde

Två stora vågmaskiner fanns inne vid en beach-club där vi åt lunch

 Då det var C:s födelsedag firade vi med glass på en Ben & Jerry glassbar!

Var bara tvungen att fota dom exotiska palmerna ;)

L låg skyddad från solen under en tunn filt. Jag sprang och baddade honom i pannan med kallt vatten lite då o då eftersom det var så sjukt varmt!

Islattes vid poolen :)

"Vår" strand, som vi dock aldrig besökte - för många trappsteg för barnvagnen..

Trodde skylten var ett skämt först men vi hade visst apor där vi bodde som sprang omkring på taken och hoppades på att bli matade av hotellets restauranggäster!

Singapore by night

1 kommentar:

  1. Vilka underbara bilder! Så härligt att få uppleva Singapore, det har jag alltid velat göra. Kanske på nästa resa ner mot Filippinerna :) Kan ju hålla tummarna iaf :)

    SvaraRadera