onsdag 13 oktober 2010

Mera promenad

Ha typ det enda jag gör om man ser till bloggen... Nädå, men det är ju bra mycket roligare att ta med kameran ut än in i badrummet för att dokumnetera blöjbyte ;) Igår var det jag och N som drog ut på powerwalk, självklart med lille L i barnvagnen - blir extra tungt i backarna när man har en vagn att skjuta framför sej! Inte mej emot iof, blir förmodligen ingen annan träning förrän vi är tillbaka på NZ.

Ett tag tänkte jag signa upp på ett gym här för en månad eller så men nu har vi bestämt oss för att flyga tillbaka tidigare så jag väntar med det tills vi kommer hem. Ska hoppa in i duschen nu, vi ska hämta upp N o åka ut till Barkaby om nån timme för lunch och lite strosande i affärer!










1 kommentar:

  1. Hej! Tack för din kommentar i min blogg, det är så kul när folk som hittar den lämnar en kommentar! Och speciellt när man då hittar en ny blogg att följa, har suttit och kikat lite grann i din blogg och gillade den jättemycket direkt! Jättefina bilder och söt liten kille, och spännande att läsa om någon som bor i ett annat land även om du bor i sverige just nu! Så här kommer jag att fortsätta läsa! Kram Elin

    SvaraRadera