söndag 14 november 2010

Fast i garaget

Jäklar vilken pärs en fika i stan blev! Hade stämt träff med M inne på Wayne's vid 12 så jag tänkte att parkeringsgaraget vid Hötorget ju var nära och smidigt. Nära visst, men verkligen inte smidigt - alla hissar var nämligen ur funktion så fick ta hjälp av tjejen i kundtjänst och bära vagn och L upp för dom två trapporna till marknivå. Hon sa att hon ringt servicecentralen så jag tog för givet att hissarna skulle vara igång när jag nästan 2 timmar senare kom tillbaka, men icke!

Inser snabbt att jag måste försöka haffa nån som kunde hjälpa mej att konka ner vagn för alla trapporna, så betalar snabbt som attan i maskinen och skyndar mej sedan att fråga två män som är på väg ner. Dom kunde varken svenska eller särskilt bra engelska men med lite pekande och nickande förstod vi varann och dom hjälpte mej att bära chassit till vagnen medan jag tog liggdelen med L i. Väl nere i bilen upptäcker jag att jag i stressen måste ha slängt biljetten (eller lagt den på nåt väldigt smart ställe jag sedan inte kunde hitta). Svettig, trött och med en bebis som börjar tröttna sprang jag in till kundtjänst och drog min historia och bad tyst för mej själv att jag skulle slippa betala avgiften för borttappad biljett - det slapp jag som tur var men det tog säkert 40 minuter innan jag äntligen kom ut ur det jäkla garaget! Det var "bara att trycka på den röda knappen" sa tjejen i kundtjänst så skulle hon släppa ut mej.. Det testade jag tre ggr innan det äntligen fungerade. Lagom kul när man har en kö bakom sej med bilar och inte kan lämna bilen med bebis vid spärrarna direkt så det blev att backa ur kön och parkera igen, ur med bilbarnstol och in till kundtjänst IGEN. Amma var jag tvungen att göra oxå mitt i kaoset. Var lagom trött när jag äntligen kom hem...

Fast fikan var väldigt mysig och efteråt hann jag och Lewis med att handla en Fars Dag present till världens bästa pappa så måste säga att jag är rätt nöjd med dagen ändå. Men parkerar aldrig mer i samma parkeringsgarage!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar