tisdag 28 juni 2011

Oturen bara fortsätter..

Det är nästan skrattretande vid det här laget. Först så hade vi helt glömt att vi hade en natt i London innan vi skulle flyga vidare till N.Y. Det blev att snabbt som attan riva upp några extra kläder i incheckningskön på arlanda innan resten av vårt bagage fortsatte vidare till N.Y. Eller ja det var ju iaf det vi trodde..

Väl i London där vi såklart inte hade bokat något hotell, fick vi ta ett svindyrt rum på flygplatsen eftersom vi inte hade nån bilstol och varken tid eller ork att flänga runt med Lewis som vid det här laget var SÅ trött. Men vår otur slutar inte här utan dan efter så visar det sej att vi inte ansökt om rätt visum för USA och missar därmed vår flight!!

Vi får stå stand by för nästa flyg som vi lyckas få plats på, och det utan att betala något extra.. alltid något. Dock fick vi ingen bassinet då American Airlines bara har EN(!) på hela planet och den var upptagen. På frågan om vi kunde få ett bälte till Lewis svarar dom att nä, såna har vi inte här - ni får hålla i honom. Vi trodde att dom skämtade med oss men när ingen kom tillbaka fattade vi att det var helt sant! När vi sedan kommer fram till New York 7 timmar senare, och efter att haft en bebis i knäet hela tiden (mina ben var helt bortdomnade) så får vi veta att vårt bagage är kvar i London.. heja vilken resa!

2 kommentarer:

  1. Men gud gumman, nu har ni väl haft all otur ni kan ha?! Nu kan det bara bli bättre, jag håller tummarna!!! Här hemma är det jättevarmt igen, skönt men jag märker att B tycker att det är lite jobbigt= extra gnällig. :)

    Hur länge är ni i NY?

    Njut nu av en av de coolaste städerna i världen (jag är avis).

    Stor kram till dig och killarna, saknar dig!

    SvaraRadera
  2. tack gumman! ja jag hoppas att vår otur vänder snart så vi kan njuta av dom sista dagarna här.. vi flyger vidare på fredag mot nz. Gud vad härligt att värmen kommit tillbaka till Sverige! Här är det oxå varmt, kring 28 grader! Hörs när vi är tillbaka på nz, många kramar och hälsa dina grabbar :)

    SvaraRadera