onsdag 29 juni 2011

Still no bags

Nästan två dagar har gått och fortfarande har inga väskor dykt upp, vi har ringt american airlines och loggat in på deras hemsida otaliga gånger under dagen men utan nån större framgång. En väska har tydligen registrerats men fortfarande fattas 4!! Det värsta är helt klart att vara utan barnvagnen men vi lyckades hitta ett företag som hyr ut strollers, och fick en levererad nu på kvällen. Idag har vi inte kunnat göra eller se värst mycket då det blir hyfsat tungt att att bära runt på en 11 kilos klump på armen, plus att vi var tvungna att gå tillbaka till hotellrummet varje gång L behövde sova.

Klädaffärer finns det ju minst sagt gott om så vi har shoppat på oss lite nytt så att vi klarar oss nån dag till men fortfarande saknar vi ju en hel del som man gärna inte köper nytt. Undrar just när våra grejer dyker upp. Om dom ens gör det överhuvudtaget?

Nä nu ska jag sova och hoppas på det bästa. N.Y är iaf en otroligt häftig stad där jag lätt skulle kunna tänka mej ett stanna ett bra tag.. Men flyga med A.A gör jag aldrig mer.

Night Night

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar