onsdag 29 september 2010

Baby Park!

Sorry för dålig uppdatering men småbarnslivet är inte att leka med, tiden (eller orken för den delen!) till frekventa inlägg finns helt enkelt inte. Iallafall inte än. Stackars L har dom senaste nätterna haft ont i magen till följd av för mycket svald luft, något som tydligen lätt händer när man har mycket mjölk. Så nu har vi köpt sempers magdroppar och minifom plus att jag pumpar lite innan varje amning, hoppas verkligen på bättring om ett par dagar!

Trots förlamande trötthet har vi haft en väldigt mysig dag :) Efter ett besök på BVC i Solna och lunch i gallerian, köpte vi med oss kanelbullar och lattes och åkte över till Haga Parken där vi fikade i solen. Den ideén var vi inte ensamma om, ett gäng barnvagnar gjorde oss sällskap! C döpte genast om parken till det mera passande namnet "Baby Park" haha.

Bakom dessa solglasögon döljer sig påsar stora som IKEA kassar. Nästan iaf.

Babies in da Park! Kolla in tvillingmamorna x 2 i bakgrundan, blir så sjukt imponerad! Själv tycker jag att det räcker mycket väl med 1 liten :)

2 kommentarer:

  1. Va glad jag blir av att läsa, ni verkar trivas så med ert nya liv (trots magont!

    SvaraRadera
  2. Tack Elin, det stämmer verkligen att vi gör! Trots trötthet och vakna nätter har livet plötsligt en helt annan mening, det enda man bryr sej om är att ens lille plutt ska må bra o vara nöjd :)

    SvaraRadera