fredag 10 september 2010

Fulltankad med info

Har varit på en heldags info på Danderyd idag om det stundande snittet. Känns lite bättre nu när man vet precis vad som väntar, också skönt att fått bekräftat av läkare att detta är det allra bästa alternativet.

Klockan åtta på måndagsmorgon ska vi vara redo - snacka om att jag kommer ha svårt att sova natten innan (det är ju svårt redan nu!). Bad om en sån tidig tid som möjlig då man inte får äta alls samma dag och jag blir så dålig om jag inte får mat i mej; blodsockerfall, illamående, skakig, blek som ett lakan - u name it. Och allt det där kommer jag säkert vara ändå bara pga av nervositet..

Pratade med fina M i telefon och fick höra hennes förlossningsberättelse och hur allt kändes nu när dom just kommit hem - det fick mej verkligen att lyfta! Nu vill jag bara att våran lille plutt ska få komma ut så att vi äntligen får träffa honom.

3 kommentarer:

  1. Inte för att jag kan föreställa mig hur det känns men en av mina närmaste vänner gick igenom något liknande. Hon var verkligen inställd på att föda "vanligt" men det blev snitt i slutändan av samma anledning som din. Hoppas iaf att du hinner komma till ro med alla dina tankar innan det är dags och att du kan se fram emot allt som kommer hända! Ta hand om dig!

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas att du har gått och lagt dig vid det här laget och att du får sova någorlunda gott i natt! Och så vill jag önska er båda all lycka till imorgon! Det är så fantastiskt att bli förälder! Det är nästan så jag själv ryser i kroppen och fäller en tår när jag tänker på att ni kommer ha en liten liten, underbar bebis hos er imorgon! :)

    SvaraRadera