lördag 11 september 2010

Last Days of Freedom..

Haha ja det är lite så det känns. Allt vi gör tänker jag att "det här kommer det dröja ett tag innan vi gör igen". Fast det är lite bra också, men sätter verkligen värde på sin tid och dom små sakerna i vardagen. Samtidigt är jag verkligen mer än redo för att lillen ska komma ut nu. Nätterna känns ändlösa och det utan att bebis ens är här!

Idag har vi varit på Barkaby med N som shoppade tv och tv-bord - vi hade riktigt kul åt när vi skulle lasta in allt i vår lilla Skoda och knappt fick plats själva! Även förbipasserande (i större bilar) fick sej ett gott skratt..

Imorrn bär det av till Enköping en sista gång innan dagen D. Ska klippa mej, byta bil med pappa som ska lämna in vår på service på tisdag plus träffa lite släkt o vänner - kanske lite mer än vad jag egentligen orkar men ska försöka ta det hela i lugn takt så går det nog vägen. Läste i ett forum att man vanligtsvis gör ett planerat snitt 2 veckor innan beräknat datum - vårt sker bara 3 dagar innan! Tror att det beror på att felvändningen upptäcktes så sent och att det helt enkelt inte fanns tider innan.

Nu ska jag titta lite på tv med älskling och sen väntar sängen! Trevlig fredagskväll :)

Snart är vi föräldrar - svårt att ta in!

1 kommentar:

  1. Varmaste lyckönskningar inför morgondagen! Hoppas att du får tid att fortsätta att skriva i din inspirerande blogg emellanåt framöver, vill gärna fortsätta att följa er, då som en liten familj :o)

    Jenny

    SvaraRadera