söndag 15 maj 2011

10 days 2 go

Tänk om bara 10 dagar bär det av, tiden har gått så otroligt snabbt denna gång! Fast sen var det ju inte så länge sen vi var i Sverige heller, flög ju tillbaka till NZ så sent som mitten på december. Längtar ändå fantastiskt mycket, ska bli såå kul att träffa familj och vänner där hemma! Och att visa upp vår lille älskling som numera gör en hel del annat än bara sover :)

Som sagt, den 24:e börjar vår resa. Då flyger vi upp till Christchurch, NZ:s spökstad efter jordbävningen.. Usch nästan lite läskigt att stanna där en natt - det har ju varit flera efterskalv.. Den 25:e flyger vi mot Singapore där vi har tre nätter innan planet går till London och sist men inte minst: Stooockholm!! Det är alltid en sån speciell känsla att flyga in över Sverige, se skog och sjöar från det lilla flygplansfönstret, och sen stiga ur planet och andas in den svenska sommarluften när man kommer ut - jag älskar det! Blir alldeles pirrig i magen bara jag tänker på det.

2 kommentarer:

  1. Håller med, det är en speciell känsla att läsa "Stockholm Arlanda" på flygplatstaket, när man kommer HEM efter en resa (och då bor jag ändå i Sverige, men ståpälsen på armarna är lika mysig ändå) :o)

    Trevlig resa och välkomna 'hem' till ett ljuvligt vårgrönt Sverige!

    Hälsningar, Jenny

    SvaraRadera
  2. Vad härligt. 10 dagar går fort.

    SvaraRadera