måndag 23 maj 2011

Resfeber!

Jösses nu börjar det pirra i magen rejält - vi flyger imorgon!! Åh jag längtar så samtidigt som jag är lite lätt hyperstressad över att vi ska få med oss allt, att flygresan ska gå okej med Lewis etc.,etc...

Var uppe till midnatt igår och strök (strykte?) kläder och provade vad jag ska ta med mej och vad som får stanna hemma. Har ju två stora occasions att gå på plus minst en utekväll med tjejerna att se fram emot vilket innebär lite festligare kläder än vad en jeanstjej som jag vanligen springer omkring i. Tror jag har bestämt mej för vad jag ska bära på L:s dop och A:s bröllop nu iallafall.. Båda klänningarna hittade jag, trot eller ej, hemma i garderoben! Har bara ett liiitet problem, en av klänningarna har öppen rygg och man kan således inte bära bh under och jag har numera krymt en aning på den fronten så måste försöka få den insydd en bit. Kanske vore Singapore nånting för det? Kan tänka mej att det är billigare där sen har jag fått för mej att dom är duktiga på det där med sömnad och fina material, lite som i Thailand där man kan få grejer uppsydda i varje gatuhörn.

What else, jo idag blir det att säga hejdå till vännerna på denna sida av klotet. Ska luncha med Emily och lilla Mia (åh vad vi kommer sakna dem!), gå en promenad med Tania och sen sist blir det middag med Vicki och Trevor när Cameron kommit hit från farmen. Däremellan ska jag hinna med ett gäng ärenden på stan, tvätta och packa det sista. Och försöka ta några djupa andetag.

Over and Out!

1 kommentar: