måndag 4 juli 2011

Hem ljuva hem!

Äntligen hemma! Trodde väl aldrig att jag kunde vara så här glad över att sitta i ett grådisigt queenstown, med en temperatur på bara några plus utomhus men det känns alldeles ljuvligt! Och framförallt för L:s skull, vårt lilla hjärta som så tappert hängt med oss på den här resan som kantats av allt från förlorat baggage, uppochnervända sovtider, annorlunda mat och så sjukdom på det. Han har verkligen varit en liten hjälte!

Efter att han vägrat äta mat sedan vi lämnade sverige för en vecka sen, var det minst sagt underbart att se han äta två hela burkar av sin favorit nu när vi kom hem.. Glömde bort både influensa och förlorade kläder, laptop och doppresenter för en stund. Tyvärr kvarstår faktum, en resväska är fortfarande spårlöst försvunnen och jag börjar nästan förlora hoppet om att vi kommer se den igen.. Ska ringa British Airways ikväll, det flygbolag vi började resan från sverige med. Kanske kanske kan vi ha en gnutta tur för omväxlings skull!

Jag ber om ursäkt för en för tillfället bildlös blogg, har ju som sagt blivit av med min laptop. Har tillsvidare laddat ner ett svenskt tangentbord till C:s iPad, alltid något.

1 kommentar: