fredag 1 juli 2011

Last day..

Så har även denna vistelse kommit till sin ända! Ja nästan iaf, vi flyger inte förrän kl 6 imorgon kväll men förmodligen kommer vi bara att ta det lugnt på hotellrummet så många timmar som möjligt imorgon. Återstår att se hur det går då vi är extremt dåliga på just det, att ta det lugnt alltså. Och alldeles särskilt just innan långflygningar..

Vi har lekt med tanken både en och två gånger att avsiktligt missa flyget imorgon, vi vill nämligen inte lämna den här stan! Lille älsklingen är fortfarande hängig och har spenderat större delen av dagen sovandes i vagnen, medans vi har försökt få i honom så mycket vätska och näring som möjligt när han varit vaken. Det enda som går hem just nu är flaskan, all annan mat totalvägrar han. Svårt att veta om det är för att han är sjuk eller om han ogillar amerikansk barnmat. Kanske är det en kombination av båda?

1 kommentar:

  1. usch, stackars liten, hoppas han mår bättre snart :/ verkar ju dock inte så ovanligt att kidsen blir sjuka utomlands, vart man än åker. säkert en kombo av miljöombyte, maten och kanske nåt elakt virus... Elliot åt knappt alls under vår Hong Kong-vistelse, och var lös i magen och hängig hela tiden. Hm, han måste ju förresten varit precis i Lewis ålder då :)

    SvaraRadera