tisdag 17 november 2009

Do not paint in the dark

Dagens råd! Satt nämligen o målade igårkväll på mitt fruktfat som jag hoppas ska vara klart tills jul.. (julklapp till C:s mamma o pappa) Hursomhelst blev jag en smula förvånad då jag såg tavlan i dagsljuset nyss. Bakgrunden var inte alls i samma nyans som jag tänkt mej! Som tur är så är det oljefärg och har inte torkat än så det blir till att kleta på lite mer färg..

Annars så lyckades jag med bedriften att sova till åtta imorse och blev väckt av T:s sms där hon undrade om vi fortfarande var "on for this morning at 8.30". (Vi hade bestämt att vi skulle cykla runt Lake Hayes) Jag måste helt enkelt ha stängt av alarmet och sen somnat om! Inget jag ens kommer ihåg... Så hoppade upp snabbt som attan, på med ett par cykel-thights o en top, borstade tänderna o körde iväg!

Var VRÅLhungrig när jag kom hem så lagade 2 poached eggs, bredde en rostad ryebrödskiva med avocado o philadelfiaost och la på några skivor rökt lax - på med äggen och toppa med citronpeppar! Så gott :) Nu ska jag ner o ta en varm dusch o sen se om jag kan rätta till gårdagens tavla.. bokstavligen haha.

Hej så länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar