fredag 14 januari 2011

Down Hill!

Cyklade min första downhill run idag efter nära ett års uppehåll - så sjukt kul, var alldeles skakig av adrenalin efteråt! Som jag saknat det! Och (nästan) lika kul var det att träffa alla i cykelgänget igen! Jag och C delade på hans cykel och gjorde 2 runs åt gången, medan den andre stannade nere vid basen med L - funkade hur bra som helst. Skulle ju ha tagit nåt kort men jag hade så roligt att jag helt glömde bort tid o rum!

Medan C gjorde sitt sista åk promenerade jag och I, med Lewis i barnvagnen, in till stan och slöt upp med resten av gänget inne på Atlas. L stod i rampljuset för ett tag o charmade alla kan man väl säga :) Tillslut kunde jag dock se att han hade sett tillräckligt med nya ansikten och han fick sjunka ner i vagnen o så gick vi o hämtade takeaway på den indiska favoriten. Blev upphämtade av C och åkte hem och åt.. Har haft den bästa kvällen på länge!

O ja just d, anledningen att vi är i QT igen är att jag blev kallad till callback för reklamfilmen.. Jag fick ligga och kramas med en rottweiler på golvet vilket var en ny upplevelse! Det var en väldans massa folk där så chansen till en roll är nog väldigt liten men hoppas lite försiktigt kan man ju alltid.

Nu väntar sängen, night night

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar