onsdag 26 januari 2011

Sömnlös

Jag kan omöjligt somna, känner mej helt uppe i varv med en miljard tankar fladdrande i huvudet - samtidigt som jag är otroligt trött. Helt oviktiga grejer som jag ligger och tänker på också. Som vad jag kan baka och ta med till nästa Coffee Meeting med mammorna, och vad alla bebisarna hette. Ja du hör ju, inte direkt något att ligga vaken över.

Kanske är det den extra stora starka cappuchinon jag drack vid fyratiden för att orka köra hela vägen hem, som spökar? Troligtsvis. Nu känner jag mej med ens väldigt sömning, kanske ska testa kudden igen ändå.

Sov Gott

1 kommentar:

  1. Så irriterande när man inte kan sova, men borde eftersom lillan sover. Vet hur det är :). Här har vi haft en heldag i Sthlm, shoppat kläder, mest till J, men jag fick med mig en ny kappa och ett par Acne-stövlar hem. Så jag är glad. Syster och P va med oxå som extra bärhjälp när B inte ville ligga i vagnen längre. Blev även en lunch på Vapiano, superbra att barnvagnen fick bra plats plus att det fanns skötrum. Imorn bär det av till den första babyrytmiken, ska bli spännande. Vad mysigt att ni i mammagruppen, bakar och står i till era träffar. Men du, vi måste verkligen ta en tel.date Lr skypa snart!!! Miss you! Lite konstig kommentar det blev men nu vet du bad vi har haft för oss, hehe. Stor kram

    SvaraRadera