fredag 28 januari 2011

Emotional

Idag har jag haft en sån där dag, gråtit över allt och inget och varit extremt uppochner i humöret. C frågade tillochmed om jag var gravid igen haha.. Såklart fick jag ett jobbigt besked idag som jag blåste upp till onödiga proportioner; dom ringde från Medical Centre i Queenstown och berättade att en specialist tittat på L:s CD från hans höftröntgen och att resultatet kom tillbaka "abnormal but not uncommon". Varken L:s läkare eller sköterska visste riktigt vad det betydde eller vad resultatet förväntades vara i "normala" fall.

Fick hursomhelst rådet att sluta med skenan och börja använda dubbla blöjor, bra där! Det har ju gått över en månad sen vi slutade med skenan enligt dom svenska rekommendationerna, och inte har vi använt dubbla blöjor.. Åh jag är så himla upprörd över att det tog över en månad för dom att ringa tillbaka, och att vi alltså verkat ha gjort en X-ray helt i onödan då dom här i NZ anser att allt under 5 månader är för ungt för att kunna se ett klart och tydligt resultat av benstommen. Så, det har fällts ett gäng uppgivna och oroliga tårar här ikväll. Nu har jag dock tagit mej i kragen och bestämt mej att inte förvänta mej det värsta, allt är säkert okej och på måndag har dom lovat att ringa tillbaka med ett klarare besked. Vi har fått en tid hos höftspecialisten som skrev utlåtandet, den 24:e februari men jag vill ha en bättre förklaring innan dess.

Nu ska jag försöka varva ner en stund framför tvn med te och lite god Lindt choklad. Får se om jag kan få med mej C, han skulle rätta till några plankor i vårt trägolv och nu har han slitit upp HELA hallgolvet! Jag är sådär nöjd, hade det inte kunnat vänta tills imorgon åtminstone..


Me and my precious

1 kommentar:

  1. Usch vännen, vad jobbigt med L´s höft och att ni inte fick några klara besked. Men det är säkert ingen fara, det kommer ordna sig. Förstår din oro dock, man blir ju så himla orolig för dom små. Synd att din internetuppkoppling inte funkade, hade verkligen varit mysigt att prata lite. Jag har nu installerat skype på min iphone och försökte köpa credit så att jag kan ringa hem till dig, men av någon anledning så funkade det inte att betala med kortet. Ska försöka senare idag, så kanske vi kan prata lite i helgen. Saknar dig massor! Jag är så trött så jag vill gråta, hela min kropp bara skriker efter sömn. Lilla B har sovit som en kratta de senaste 2 nätterna, han skriker inte eller vill vara vaken långa stunder utan han vrider och vänder sig. Har en misstanke av att det kan vara tänder på g, han tuggar frenetiskt på allt. Stoppat allt i munnen har han ju gjort länge men inte tuggat som besatt som nu. Jag fick iaf ett avbrott igår kväll med egentid, va ute och åt med Alex, så skönt!!! Senare idag ska jag ta en 2 timmarslur medans J tar hand om terroristen :), samt att mammma bjuder på middag ikväll.

    Hoppas vi kan pratas vid i helgen, stor kram till dig, fina du

    SvaraRadera