måndag 2 november 2009

Melbourne Cup II

Du kanske vill se vad vi ska ha på oss? Här kommer en förglimt:


Hade varit skoj om jag lyckats matcha C:s slips med min väska men fanns inga knallrosa slipsar så det fick bli en turkos (som ju faktiskt matchar klänningen istället!)




Ryggen är det absolut snyggaste med hela klänningen - ingen BH här inte!

Klänningen är SÅ inget jag ens skulle titta åt i vanliga fall men jag var ute med V o vi gick in i en affär där det inte fanns någonting jag ens kunde tänka mej prova, allt var fel - dom var för långa, för stora, fel material - ja du fattar. Förutom denna som jag gillade snittet o materialet på. Möstret var jag dock väldigt tveksam till.. Hade tänkt mej något enkelt i svart/vitt. Väl inne i provrummet så satt den helt PERFEKT. Typ som om någon sytt den på mej! Det händer ju i stort sett aldrig så jag var bara tvungen att slå till.. att den var nedsatt med över 100 dollar gjorde det inte sämre. Så nu kommer jag se ut som en vandrande blomgardin!

1 kommentar:

  1. Gud så kul att få klä upp sig, dricka champange och bara lyxa till det på en tisdag. Önskar att jag också kunde vara där! Eller nångång inom en snar framtid borde vi gå på de riktiga races i Melbourne, det skulle vara skoj.

    Men Em, din klänning är ju så himla fin. Du kommer vara smashing i den! Ta en massa bilder, vill se!

    Pussss

    SvaraRadera