tisdag 9 mars 2010

Bloggtorka

Eller ja inte direkt så att jag har lite att blogga om, snarare för mycket så jag inte vet var jag ska börja haha. Nejdå men allt är lite uppochner i mitt liv just nu..

Är iaf nere på farmen igen - vi hoppas att kunna bli klara med "förarbetet" den här veckan så att vi kan börja måla och tapetsera nästa vecka. Kom just upp en reklamsnutt på tvn om att Guthrie Bowron (målarkedja) har upp till 50% rea på färg och tapet i helgen! Perfekt :)
Sitter här o äter en supergod Memphis glass (tänk magnum mandel) som riktigt smälter i munnen - mums!


Så himla lustigt förresten hur vädret kan variera så sjukt mycket här i NZ. När vi åkte hemifrån Queenstown imorse var det soligt och över 24 grader, 1,5 timma senare och 15 mil söderut är det plötsligt 16 grader, molnigt och regn som hänger i luften. Jag har alltid antingen för lite eller för mycket kläder på mej, går absolut inte att veta vad man ska klä på sej på morgonen!

På fredag ska vi på en tråkig bankett som anordnas av vår nya bank som vi precis bytt till.. Fy jag har verkligen ingen lust alls! Har inget att ha på mej och känner inte för att mingla runt bland massa bönder (förutom min egen då!) som jag inte har nåt gemensamt med. Men som C's mamma sa, vissa tråkiga saker måste man genomlida. Jag är inte lika övertygad.. Måste man verkligen göra saker man inte vill? Ju äldre jag blir desto mindre lust har jag att slösa bort min tid på sånt som känns oviktigt. Oh well ett ämne som går att disskutera i evigheter antar jag. Nåt jag kan gå med på att hålla med om är att livet blir vad man gör det till o att det mesta handlar om attityd. Så kanske borde bestämma mej att ha skitkul på fredag o förvänta mej årets kväll? Fast hur var det med det där att inte ha för stora förväntningar på saker för då blir man bara besviken?

Jösses livet är inte lätt.

1 kommentar:

  1. När det gäller vissa saker brukar jag oxå tänka att man inte ska ha några förväntningar för att sedan bara bli besviken, men då gäller det oftast väldigt betydelsefulla saker för mig, som jag skulle bli superledsen över om det inte gick vägens. Då försöker jag hålla lite lägre profil på förhoppningarna, men samtidigt tror jag på att saker och ting i lviet oftast blir så mycket bättre när man har en positiv approach :P att man på ngt vis drar till sig fler möjligheter, idéer, rätt människor, inspiration osv.. Och jag vet inte, men det känns som att även motgångar blir lättare att acceptera även om man hade hoppats på ngt positivt, för då lever man i en positivt "flow" generellt och tar sig snabbare upp.. oj jisses vad flummigt det blev :D

    SvaraRadera