lördag 7 augusti 2010

Kaos på Gröna Lund

Min känsla av utmattning som jag vaknade med imorse gick som tur var över efter en stunds vila på soffan (efter att jag tvättat och röjt upp här hemma). Åkte över till N där vi borrade upp en hylla på hennes betongvägg och kom fram till att tjejer kan! (När inga killar finns i närheten that is..)

Åkte sedan över till min sida av motorvägen och köpte med oss lite lunch o knallade ner till sjön o satte oss o åt på en brygga - jättemysigt men tyvärr inte så varmt som vi hoppats på så bikinin fick stanna i väskan.

Istället drog vi hem, bytte om och åkte in till stan och Gröna Lund. N:s mamma o kille var där för att kolla på kvällens konsert och vi tänkte att vi ju alltid kunde hänga ett tag där inne; fika, titta på folk och kolla runt lite. Fredag, fint väder och semestertider visade sej dock vara en dålig kombination - det var så sjuuuukt mycket folk att vi typ fick nog efter 10 minuter. Hittade som tur var ett fik nere vid vattnet som till skillnad från överallt annars inte var smockfullt!

Något som slog oss båda var vilken enorm uppoffring ens föräldrar faktiskt gjorde då dom tog med oss som små till diverse nöjesparker, tivolin och zoon. Vi skämtade om att ifall man tar med sej ungen dit en dag när det regnar så kanske han aldrig vill åka igen... För fy det var verkligen gräsligt mycket folk, och vilka köer överallt! Kändes befriande att bara gå ut genom grindarna när vi ledsnade. Om några år ser nog situationen lite annorlunda ut :)

På väg ner till bryggan för att luncha!
 N passade på att fota tänkbara locations till framtida fotojobb :)

Gröna Lund

Vi trivdes bra på marken och nöjde oss med att fota andra våghalsar

Äntligen ett fik med rum att andas! N:s mamma fotade :)

Provade lyckan på ett chokladhjul men gick därifrån
utan choklad och 30 kronor fattigare haha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar