torsdag 6 december 2012

1 - 2 - race!

Har lyxen att ha C hemma i några dagar då det just nu inte är mycket att göra på farmen (efter jul däremot kommer C ha jobb dygnet runt i ett par veckor!). Vi åt frukost ute för ovanlighetens skull, vilket var mysigt. I vanliga fall är jag så hungrig när jag vaknar att jag vill äta frukost direkt men nu fick ett par jordgubbar och några sippar Up and Go funka som tillfällig utfyllnad :)

Efter frukosten åkte vi upp till Skyline med L som vid det laget var ordentligt otålig att äntligen få åka
Luge! Tre gånger åkte vi sen var L mer än nöjd och försökte själv ta av sej hjälmen. Härligt när man lyckas trötta ut de små med något roligt och sen slippa högljudda protester i slutet, det händer inte så ofta :)

Har bestämt mej för ett hotell nu (jäklar vilken process det blev!) och sitter samtidigt i budgivning på en bil på KVD... Vi la högsta budet men mötte inte säljarens reservationspris så nu hänger det på om han kan gå ner mer eller inte. Eller att vi bestämmer oss att gå upp i pris förstås. Hoppas nu bara att de inte ringer tillbaka när vi somnat. Nån som köpt bil via aktion förresten? Bra eller dåliga erfarenheter?


Mina grabbar i Luge-liften:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar