lördag 1 december 2012

Vad är väl en bal på slottet...

...eller en biokväll ute? Det hade ju varit himla mysigt men nu blev det inte så då vår lille kille inte ville somna förrän en kvart efter att filmen börjat. Och vid det laget hade jag ändå uppgivet tvättat av mej sminket och bytt om till mysutstyrsel så det fanns inte en chans att vi skulle hinna. Och när man aldrig går ut så vill man ogärna panikstressa in till stan, missa första halvtimmen av filmen för att sen riskera att även behöva åka hem tidigt. Nä, nån måtta får det vara.

Vi satsar på morgondagen istället. Eller måndag. Sen är våra barnvaktschanser körda för i år haha... Tänk först var jag så  uppgiven och irriterad och höll en hel föreläsning för C om hur det inte ska vara så här med en tvååring och att vi delvis försatt oss i situationen själva genom att inte vara hårdare med rutinerna osv och hur jag minsann ska göra så många saker annorlunda med nästa barn.

Alltför att 10 minuter senare jubla åt en bajskorv i pottan medan L klappade händerna så att det ekade i hela badrummet! Inte konstigt att inte han kunde somna. Alltså föräldrarskapet, vilken bergochdalbana det är. En stundtals hisnande men även underbar sådan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar