måndag 10 december 2012

Snörvel i soffanMed värmen kommer även pollenallergin som ett brev på posten... Igårkväll, natten till idag och idag har  jag inte gjort annat än att snörvla och klia mej i ögonen, av nån anledning är det alltid värst på kvällen efter jag duschat - kanske för att all pollen lossnar från håret och jag får in i det i ögonen på nåt vis? Äh jag vet inte, men jag kommer alltid ut ur duschen med läskigt rödsprängda ögon iaf och sen ser jag ut så i flera timmar!

Förutom djävulsk pollenallergi har jag lite av en down-dag.. Fokuserar på sånt som känns jobbigt/trist och ledsamt istället för att tänka på allt jag har att se fram emot just nu. Helt fel, jag vet men ibland är det svårt att rycka upp sej själv. Såna här dagar skulle jag förmodligen må bäst av att träffa eller ringa nån vän, men istället blir jag nästintill folkskygg och vill bara dra nåt gammalt över mej och inte ens svara i mobilen när den ringer. 

Har ni också såna dagar eller är det bara jag?

2 kommentarer:

  1. Det är klart att alla känner sig lite nere ibland! Och jag tror inte alltid det är bättre att ringa eller träffa en vän än att stänga in sig själv...ibland är det inte uppmuntring man behöver utan ibland behöver man helt enkelt bara få vara lite ledsen och fundera lite för sig själv... :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä du har nog rätt, ibland är det kanske just lite ensamtid som man behöver! Kram

      Radera