onsdag 5 december 2012

The Skatepark

Skateparken vid Queenstown Gardens är L:s absoluta favorithäng just nu, den slår nog faktiskt tom lekparken! Perfekt tycker både jag och C då skateparken innebär att vi kan sitta på kanten och titta på, utan att konstant behöva gunga och lyfta L :)

Vi hade ett helt team av mäklare som kom och tittade på vårt hus i morse kl 9.30 så det var storstädning hela morgonen, jobbigt då men skönt nu då det är skinande rent! Jag har bestämt mej att förutom ett julbak som förhoppningsvis blir av i eftermiddag ska jag ge mej på och börja sortera ut våra garderober och förråd. Jag vill verkligen inte stå med allt i sista stund innan vi reser, det kommer att vara mycket ändå att göra de sista veckorna - det är ett som är säkert. 

Heregud tiden går så vansinnigt snabbt just nu, om en vecka kommer C:s vän med familj hit och dom stannar här tills vi flyger upp till New Plymouth för att fira jul (förhoppningsvis åker de nån dag tidigare !)  den 24:e. Vi är där till den 29:e sen åker vi hem för en natt och så vidare till lake Tekapo där vi firar nyåret! Och ja efter det så är det bara drygt tre veckor kvar (om vi får datumen ändrade vill säga) tills vi flyger till Sverige!!! Galet ju. Nyss kändes det som en evighet och nu är det plötsligt veckor vi pratar om!

I skateparken, den enda som inte fastnade på bild var C men han var också där!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar