söndag 2 december 2012

Movie Night Out!

Yes så fick vi äntligen vår biokväll ute! Vi såg Breaking Dawn och om man får säga det när man nästan fyllt 30 så tycker jag att den var superbra, kanske bäst av alla tre filmer tillochmed. Men nu lär det vara slut på Twilight sagan, och det tycker nog skådespelarna i filmen är rätt skönt - tänk vad många år av sina liv dom spenderat som vampyrer och varulvar. Förmodligen alldeles tillräckligt!

Undrar vad som händer med Rob och Kristen nu förresten? Jag tror att det tar slut rätt snart efter att hela Twilight turnén är över... Vad tror ni?

Nä nu ska jag hoppa i säng, är så sjukt trött. Satt och gäspade sista timmen av filmen fast jag tyckte den var spännande och absolut inte långtråkig, men jag kunde inte hjälpa gäsparna som kom en efter en... En annan sak jag verkligen kom att tänka på där i biosalongen är att det är mjukaste mjukkläderna som gäller för mej när vi flyger i februari, jag kan verkligen inte med byxor som sitter åt det minsta lilla över magen eller ryggen - det är så obekvämt och faktiskt rent smärtsamt!

Night night!

2 kommentarer:

  1. Måste verkligen gå och se den! Du har nog missat skvallret kring det paret, hon var otrogen mot honom med regissören för Snow white and the huntsmen när hon spelade i den. Han var gift och har barn osv. De gick till och med ut och bad "världen" och sina partners om ursäkt. Galen historia! (Lite skvaller så här på söndagkväll, måndag för dig, har väl aldrig skadat ;)).

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har faktiskt hängt med på den historian :) Just därför är jag nyfiken på om deras återförening bara var för twilight premiärens skull, kanske blev de rent utav rådda att "låtsas vara tillsammans" så länge all PR för filmen pågår?? Men vad vet jag, skvallerblaskor är ju inte direkt pålitliga källor ;)

      Radera