tisdag 11 december 2012

I processen att byta...

...bloggplattform behöver jag er hjälp! Alltså har suttit och grejat lite här på kvällen med en ny blogg hos wordpress; https://emsliv.wordpress.com/ Största anledningen att jag byter är att där får man obegränsat med bildutrymme medans jag här numera måste betala varje månad för att ladda upp bilder -  helt i onödan då det finns andra gratis portaler.

MEN, min sida är fortfarande "in the making" och det jag stör mej mest på är den STORA fula texten. Nån som är hemma på det här och kan tipsa hur jag fixar till det, eller måste jag byta tema alternativt uppgradera till "Custom design" för att kunna ändra textstorlek?

Förhoppningsvis ska det även bli lättare för er att kommentera på den nya bloggen men som sagt, den är under uppbyggnad - jag är inte klar på långa vägar. Men ni kan väl titta in och säga vad ni tycker so far?

2 kommentarer:

  1. Jag är inte så bra på det där med design och hur det fungerar å så...men du hade skrivit att bilderna blev "korniga" hela sidan såg faktiskt lite kornig ut...det är väl temat som ser ut så antar jag? Men om man spekulerar lite så borde de teman som är förinställda är så som dom är...med textstorlek och så. Men att man kan andra header och sånna saker. Men som sagt...jag vet inte ;)

    SvaraRadera
  2. Det behöver du inte, Vid sidan om "costom design" står där "font" och där kan du ändra storlek, färg och typsnitt utan att du ska behöva upgradera dig :) Jag tycker du har fått en väldigt fin bild upp :D

    SvaraRadera