tisdag 4 december 2012

I valet och kvalet

Just hemkommen från att ha lämnat av svärföräldrarna på flygplatsen och från att ha varit på mitt BM-besök, det jag glömde(!) igår.

Jag är så himla velig över hur jag ska göra angående datumet när vi flyger hem, just nu så är den 9:e februari bokat och vi landar i Sverige den 13:e (din födelsedag M!). Jag funderar på att nu när vi ändå fått lägenhet som vi betalar för från och med den 1:a januari, att flytta fram datumet cirka två veckor och flyga i slutet av januari istället. Jag är nämligen så himla orolig över min rygg som jag får besvär med redan nu när jag sitter längre än 2 timmar! Vet iof inte om ett par veckor skulle göra en sån stor skillnad men samtidigt så växer magen snabbt i slutet och att flyga i vecka 34 känns en aningens sent även om flygning tom gravidvecka 36 är tillåtet med Quantas...

Åh jag vet varken ut eller in. Barnmorskan har iaf sagt att hon kan skriva ett rekommendationsbrev så att vi får flytta biljetterna kostnadsfritt under försäkringen vi har. Måste bestämma mej snart!

2 kommentarer:

 1. Hej igen vännen!

  Mitt råd är att åka tidigare om det fungerar och inte innebär några extrakostnader.
  Varje vecka som går mot slutet av graviditeten gör ganska mycket, även om det säkerligen kommer vara påfrestande att flyga ändå. Sen är det ju en bonus att ha dig här hemma liiite längre, då kanske vi hinner ses några fler ggr innan bebisarna tittar ut. :-)
  Hur som så är det inte alls långt kvar tills ni är här, längtar!
  Idag blir det mera julförberedelser, en tripp till Ikea med en tjej ur föräldragruppen, utan barn och män! Ja, du hör ju hur jag håller på...det här blir nog den juligaste julen på länge, haha!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror du har helt rätt, har faktiskt kontaktat resebyrån nu och dom har hittat nya datum två veckor tidigare. Nu är det bara att hålla tummarna att vi slipper betala extra, eller i varje fall inte så mycket! Jag tror att två veckor skulle göra mycket.. Och som du säger så hinner vi förhoppningsvis ses en extra gång också :)
   Ha en mysig dag på IKEA, och njut av att både barn och män är hemma - gud så lugnt o skönt haha! Kramar

   Radera