tisdag 21 februari 2012

En dag på hemmaplan

Idag har jag haft en riktig fixardag när jag tvättat, röjt bland lådor och fått lite mera ordning här hemma. Jag är helt förälskad i vårt hus, vill aldrig flytta härifrån! En känsla jag delar med L (han springer omkring och lever rövare i varenda rum, lycklig som aldrig förr) men tyvärr inte C, han pratar varje dag om att sälja det till den första som bjuder vad han vill ha för huset.

"It breaks my heart!" om man får vara lite dramatisk.. Det sista jag vill höra när vi knappt flyttat in är om en stundande flytt. Men det är så han är min man, alltid med siktet inställt på nästa grej. Fast jag känner att det börjar bli viktigt att vi kan mötas halvvägs. För visst älskar jag att bygga och sälja hus, det är fantastiskt roligt, spännande och lärorikt, men jag drömmer om att göra det från en fast punkt. Att ha ett eget hus, där vi kan stanna så länge vi vill. Kanske inte för evigt, men tills vi själva väljer att flytta.

Nu ska jag hoppa in i duschen, jag har fortfarande träningskläder på mej sedan lunchens powerwalk! Träningskläder är så bekvämt att jag behöll dem på även under eftermiddagens storstädning i garaget :)


Man behöver inte gå långt i dessa backar för att få sej en ordentlig genomkörare:



Okej, vred kanske kameran en aning men jag lovar - backen är braaant!



Det blev nästan krig om vem som var starkast och kunde skjuta barnvagnen upp.. 
Morfar vann för en liten stund ;)




På toppen av backen stod en bänk och bad om att bli använd 
för några sets av dips och armhävningar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar