onsdag 24 augusti 2011

Favorit just nu


Den här låten spelas överallt just nu här på NZ och jag älskar den, så himla skön. Allra bäst gillar jag den på hög volym i bilen när jag susar fram i öppna landskap haha.

Idag är förresten första dagen sen i lördags som jag har abstinens på kaffe - åh jag är så sugen! Har inte druckit en droppe på fyra dagar och både ser och känner faktiskt redan en skillnad i kroppen (klarare hy, jämnare energinivåer, tycker även att håret ser glansigare ut men det är nog bara inbillning!) Dessutom har det haft en en annan positiv effekt, fikorna är färre och därmed även sötsakerna! Ska ge det en vecka och sen får vi se om jag inför en o annan kopp då o då - saknar mina lattestunder, té är liksom inte samma sak. 

Imorgon har jag bokat tid för en skin consultation på Skin Institute i Frankton, får se om dom har några råd att ge angående vuxenacne, hormonacne eller vad det nu är som jag har. Och inte bara det, min hy behöver verkligen en energiboost efter den här torra vintern o alla flygresor som knappast gjort under för hyn. Dags att jag börjar ta hand om min hy ordentligt, jag har alltid bara kört på ansiktskrämer från mataffären men nu tänker jag unna mej ordentliga grejer!

1 kommentar:

  1. Jag känner att kaffe är min livlina och räddning nu när det ofta blir sömnlösa nätter... Så jag fortsätter att dricka det, men ett par (max 3) koppar om dagen får vara nog. Kanske inte så bra, men det finns värre saker. Men du är duktig som lyckas hålla upp även om jag gissar att ni heller inte får sova hela nätter?

    SvaraRadera