fredag 5 augusti 2011

På rätt väg!

Nu vet jag ju att det här med småbarn och rutiner ibland vänds uppochner innan man hinner blinka, men just nu känns det som vi är på rätt väg igen. L sov från 7 till 7 med endast 2 korta uppvak. Han fick ingen ny flaska som tidigare utan snuttade lite på den som fanns vid sängen innan han snabbt somnade igen. Och viktigast av allt, han fick (behövde) inte komma upp till oss.

Kl 7 väckte jag honom med glada tillrop, stackarn gnuggade sej i ögonen av trötthet och såg allmänt förvånad ut att det var jag som väckte honom och inte tvärtom! Som en klocka var det sen dags för första morgon napen vid halv tio.. Perfekt, nu är vi back on track igen!

Ikväll ska vi ut då det är T:s födelsedag. C:s mamma kommer upp och sitter barnvakt (förhoppningsvis en enkel match då det är under L:s sovtid) medans jag och C får gå ut o roa oss i några timmar! V har anordnat en båt som kommer ta oss runt på Lake Wakatipu under cirka 2,5 timmar med start kl 7 och sen blir det säkert en eller två drinkar i stan. Ser faktiskt fram emot att klä upp mej och gå ut "på riktigt", det är verkligen inte varje dag det händer!

Kameran har självklart en given plats i handväskan :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar