lördag 27 augusti 2011

Triss i fynd

Hade visning av lägenheten idag så jag och L flydde fältet efter att ha skurat, skrubbat och putsat hela morgonen. Åkte ner på stan och åt lunch på ett café, och jag slog till på en latte! Första gången på en heeel vecka, det smakade ljuvligt - hade lätt kunnat dricka två :) Fick så mycket energi att jag bestämde mej för en shoppingtur! Vi ska ju på bröllop i oktober så hade siktet inne på en klänning, och hittade faktiskt en fin inne på Max. En mörkblå som slutade strax före knäet, helt i spets och med långa ärmar - riktigt figursydd, satt perfekt men jag vågade ändå inte slå till... Den var liksom lite gammaldags, men med rätt accesoarer tror jag det skulle kunna bli rätt bra ändå. Provade ett par svarta ankelboots i läder med öppen tå till, och det blev en cool brytning till all spets. Tänker mej lätt sotade ögon i lila, uppsatt hår och minimalistiskt med smycken - bara en klocka eller ett enkelt armband till. Det sista jag vill är att se tantig eller extremt "mammig" ut haha.

Kändes ändå bra att ha hittat ett första alternativ så jag gick vidare lätt i (shopping-)sinnet o svängde in på skobutiken Overland, egentligen för att kolla efter ett par högklackade finskor liknande dom jag just testat. Istället snubblar jag över världens snyggaste låga ankelboots, precis vad jag varit ute efter ett bra tag nu och då dom var nedsatta med 120 dollar kunde jag inte annat än låta dom följa med hem! Priset landade på 150 dollar vilket jag tyckte var helt okej då jag redan nu vet att jag kommer att bo i dessa skor!

Sen sprang jag in på Glassons och ryckte åt mej en tunn oversized stickad tröja och 2 basic linnen innan jag stängde plånboken. Jag är så nöjd med mina fynd, det var evigheter sen jag köpte nåt till mej själv.


Dagens "jag unnar mej":


Kanske inte världens snyggaste latte men mmm så god!


En bekväm OCH snygg vardagströja! Kommer passa perfekt med svarta skinny jeans...


....och på fötterna kommer jag bära dessa! Varje dag :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar