tisdag 20 oktober 2009

CC at Night

Vi är äntligen äntligen ääääntligen hemma! Tror du mej om jag säger att jag suttit i en bil från klockan sex imorse till sju ikväll? Nä jag tänkte väl det men det är helt sant.. Ännu värre är att alla timmar i bil var totalt slöseri med tid då vi blev visade farmland i en hemsk liten håla där vi direkt visste att vi inte skulle kunna tänka oss att bo (ens under en kort period!). Vissa delar av Nya Zeeland är så hemska och nergångna att man knappt kan tro att det är sant att folk faktiskt bor där.. Verkligen en kontrast till vykortsvackra Queenstown. Som tur är bor vi här och inte tvärtom :)

Christchurch är dock en helt okej stad, skönt med lite city känsla för en dag sådär. Älskar att ha alla affärer runt hörnet och massor av mysiga fik att välja från! Vi var ut och gick en sväng igårkväll o fotade i en park utanför hotellet; så här såg det ut:




Mysigt park med både fontäner o blommor!


En aning suddig jag



Christchurch by Night


Älskling pratar i telefon med sin bästis Blair



Fina tulipaner


Snubben som upptäckte Nya Zeeland - James Cook


Vårt hotell som vi fick till budgetpris var femstjärnigt men det syntes mest i entrén - rummen var ganska average

Lite av ett under att jag sitter här med öppna ögon än - klockan är elva och jag har varit uppe sen fem imorse. Orkar inte ens räkna hur många timmar det blir.. Skulle nog somna innan jag hann färdigt hehe.

Sov Gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar