måndag 12 oktober 2009

Fina Queenstown

Nu är vi äntligen hemma igen! Tänk vad man kan uppskatta att komma hem igen efter att bara varit borta en natt. Dagen spenderades i bil, satt så jäkla länge att jag hade ont i rumpan sista biten hem! Vi tittade på farmar i över 3 timmar, som kompensation fick jag shoppa lite på Shoe Warehouse innan vi lämnade Invercargill. Blev ett par supersnygga sandaler med nitar till sommaren. Shoe Warehouse e bäst, dom gör billiga kopior av alla dyra designer skor.. såklart håller dom inte lika bra men det passar mej perfekt då jag tröttnar fort o ibland får världens beslutsångest när det gäller kläder o skor. Men då det handlar om mindre än 100-200 kr behöver man inte tänka så länge, utan kan köpa 2 par om man vill! Blir garanterat ett besök snart igen :)







Fina va?

När vi kom hem lagade vi middag och sen spenderade vi säkert en halvtimme didviderandes om vi skulle åka till gymmet, gå en promenad, cylkla runt golfbanan eller ta våra downhill cyklar o gå upp Queenstown Hill. Vi var så trötta att inget alls höll på att bli av men tillslut bestämde vi oss för det sista alternativet, att pusha cyklarna upp QT hill.

Det var både brantare, längre och mer tekniskt än nån av oss trodde fast nu sitter vi iallafall här nyduschade o med skakiga ben haha. Ska göra grillade smörgåsar nu med massa gott på och dricka en stor kopp te!

Adios!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar