tisdag 6 oktober 2009

God morgon!

Vaknade nyss, rätt tidigt med tanke på att jag inte gick o la mej förrän vid midnatt. Jag är inge vidare på rutiner när jag är ensam hemma, tryckte i mej ett helt paket glass framför tvn också. Verkligen helt onödigt, är fortfarande mätt! Tänk om jag skulle äta lika bra som jag tränar... Oh well ny dag, nya vanor :)

Idag vid lunch flyger C:s mamma in från North Island, hon skulle egentligen ha kommit igår men vädret där uppe var så dåligt att flyget blev inställt. C själv kommer hem nån gång på eftermiddagen. V ville att vi skulle komma över på middag, just nu är mat det sista jag kan tänka på men förhoppningsvis känner jag annorlunda ikväll :)

Klättrade igen igårkväll, ångrade att jag inte tog med mej kameran då det var en sjukt fin kväll.. Dock väääldigt kall. Vi klättrade där det inte fanns någon sol (pga tiden) så berget var alldeles fuktigt och slipprigt och fingrarna blev helt stelfrusna innan man ens kommit halvvägs. Som tur var stannade vi inte i sex timmar som sist utan nöjde oss efter 2-3 klättringar var.

Nu ska jag gå upp o måla på mitt oljeprojekt, har lite dåligt samvete över att jag fortfarande inte ens är i närheten av färdig! Sen har jag lovat V att jag komma över för en kaffe vid nio (innan jag sticker till gymmet).

Over and Out!


Soluppgång utanför fönstret

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar