fredag 23 oktober 2009

Mot ljusare tider!

Det går ju mot sommar här så kände att bloggen behövde ljusas upp lite den med - vad tycks? Själv har jag en fuldag idag.. har världens största finne på hakan som syns bara syns mer ju mer jag försöker täcka över den - aaargh. Så nu har jag gett upp och vägrar lämna huset på hela dan istället haha. Nejdå. Det första var sant men är faktiskt på väg ut just nu, med eller utan finne!

Ska iväg till mataffärn o handla lite mat.. minns inte när jag var där sist då vi knappt varit hemma den senaste veckan och ätit ute så gott som varje dag. Är så trött på restaurang och kioskmat och jag skulle kräkas om nån ger mej en meny med fler halvtaskiga flottluncher. Lääängtar efter hemlagad mat!

C är nere på farmen, jag kunde bara inte förmå mej att sätta mej i bilen idag igen så jag lyckades övertala honom att inte stanna där nere utan komma hem ikväll :) Nej supermarketen var det, men först en kaffe från Starbucks! Jag vet att jag skulle dra ner på kaffedrickandet men EN om dan är jag tillåten ;) Man får ju inte chocka kroppen totalt hehe..

Bye bye

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar