fredag 18 november 2011

Me again

Det här åkte på idag:



Jeans från Gina, top Witchery, väska Gina, sandaler N.Y. minns ej var


Jeans och t-shirt, så som jag oftast går klädd :) Ibland saknar jag att kunna bära högklackat, men Queenstown är en sådan low-key stad när det kommer till klädsel att man blir totalt utstirrad om man kommer o går i högklackat. Lite synd, för även om sandaler och ballerinas är mera praktiskt så är det ju kul att klä upp sig ibland!

Jag och L kom nyss upp till QT, C kommer hit senare ikväll vilket blir mysigt :) Imorgon kommer M så jag gissar att det dröjer ett tag innan jag och L åker tillbaka till farmen. Dom ringde just från Plunket och vi fick en tid för L:s 15 månaders kontroll på tisdag. Herregud jag förstår inte att han redan är 15 månader! Just nu står han vid fönstret och försöker fånga en stackars fluga.. gäller att vara beredd utifall han får tag på den, jag gissar att det bara finns ett ställe han skulle stoppa den haha.

Uuh jag svalde en stor fet fluga en gång när jag var 15 och jobbade på ridläger, jag får fortfarande kväljningar när jag tänker på hur jag stod där i hagen och inte visste om jag skulle skölja ner med vatten från hästarnas vattentunna eller försöka spy. Fyyy!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar