onsdag 9 november 2011

Onsdags Lunch

Alltså det är inte klokt vad vädret växlar här, från snö ena dagen till sommarvärme nästa och så idag - ösregn och kallt igen. Det passade med andra ord bra med en varm krämig soppa till lunch!



Seafood Chowder om vi ska vara noga..


Stannade till vid Walnut Cottage på vår väg till Mainly Music, och drack en god cappuchino och åt en (knappt halv) seafood Chowder. Den var okej, men inte mer. Sjukt mättande dock som Seafood Chowders ofta är pga all grädde. Inget jag äter ofta men ibland är det  gott!

Sen åkte vi som sagt vidare till Mainly Music där L ramlade och slog i ansiktet så hårt att han började blöda näsblod! Usch det var hemskt.. det är dessutom tredje gången han "krypsnubblar" på det där jädrans hårda betonggolvet med bara en tunn heltäckningsmatta utan underlay (skumgummifoam är ju vad som alltid finns under heltäckningsmattor annars).

Funderade ett tag på att åka hem även fast det precis börjat, för han verkade rätt tagen och ville bara ligga ner i mitt knä stackarn. Men sen piggnade han till så vi stannade tills slutet. Han somnade i bilen hem och sov i nära två timmar, min lille plutt. Nu har jag precis satt in en kyckling i ugnen och ska strax åka in och hyra den där filmen jag pratade om... 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar