torsdag 10 november 2011

Nytt och fräscht...

...hår! Blev dock inte en avslappnande upplevelse som jag hoppats på, utan mer eller mindre panikartad då C plötsligt kommer och lämnar L en halvtimme före utsatt tid. Att försöka få en 14 månaders kille att sitta still inne på en hårsalong är dömt att misslyckas kan jag säga!

Då jag inte fick tag på C som var på ett viktigt möte, och L bara blev mer grinig (och min hårfrisörska mer hårdhänt med mej!) ringde jag i panik till V som var på jobbet och frågade om hon kunde göra mej en HUGE tjänst och komma o hämta L och gå på en promenad eller vad som helst.

Det slutar såklart med att både C och V dyker upp samtidigt medans en av hårsalongtjejerna sitter med L ute på balkongen... Skämdes ju en aning för att V hade lämnat jobbet och kört i illfart in till stan men vad annars hade jag kunnat göra? Ja ja, slutet gott får man väl säga.

Är faktiskt mer nöjd än vanligt med håret som fick en fräsch uppklippning och ett gäng fina slingor i ljusblont och honey. Nu ska jag och C, och vårt lille busfrö ut och äta middag! So long!






Nu är jag redo att stå brud på söndag!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar