torsdag 24 november 2011

Snart Jul?

Fastän jag bott på den här sidan av jorden i över fem år nu så har jag fortfarande inte förlikat mej med tanken att fira jul när det är sommar. Jag får liksom ingen julstämning alls, och blir liksom förvånad när jag inser att det bara är några veckor kvar tills julafton!

Visst har dom julpynt i stan här också och Starbucks serverar julkaffe med alla dess tillbehör, men nää det funkar inte på mej. Fick frågan om vi firar första advent på NZ, och nej det gör vi tyvärr inte. Inte pyntar man hemma heller, iallafall inte på samma nivå som i Sverige. Här har man julgran och så kanske nån prydnandstomte på sin höjd. Visserligen tycker jag att det är rätt skönt, har aldrig varit nån "pyntare" själv men däremot älskar jag att komma hem till mamma där det alltid är underbar julstämning med massa tomtar, pynt, levande ljus och julgardiner vid jul!

Lite tråkigt att det inte blir nån "white christmas" i sverige i år heller men för L:s skull så ska jag se till att det blir så juligt som möjligt ändå :) Appropå högtider så är det hög tid att jag börjar flyttpacka NU...

 
Några bilder från igår när vi åkte upp Skyline:



L hälsar att han diggade utsikten

 

Om man är fullkomligt galen kan man slänga sej ut här. Vi avstod...

 

M tyckte att det räckte gott och väl med att titta ut ur liften..

 

Fast helst tittade hon inte alls!

 

L däremot ör en van gondolaresenär vid det här laget :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar