lördag 12 november 2011

O.P.I

Är mitt absoluta favoritnagellack, håller överlägset bäst tycker jag och sen finns det ju i så många läckra färger! Jag kör visserligen oftast på naturella toner, och på sin höjd rosa eller mörkgrå på tånaglarna men vill man finns det allt från neongrön till knallila!

I tonåren hade jag alltid målade naglar, kunde sitta uppe till midnatt och måla om i olika färger - allt för att vara redo för skolan nästa dag, perfekt skulle det va och utan en endaste repa. Knappast något jag har tid med numera! Idag har jag dock målat naglarna, vill ju vara fin för imorgon :) Annars har jag faktiskt inte brytt mej särskilt, förra gången så var jag superduktig med både mat och träning i en vecka innan men den här gången.. nä det får bli som det blir helt enkelt. Ska tvätta håret ikväll iallafall och förhoppningsvis får jag sova gott tills klockan sex då jag måste gå upp för att hinna köra till Queenstown och vara på Collective för Hair and Make kl nio.

Lovar att ta med kameran denna gång, och faktiskt ta upp den ur väskan också! Just ja, måste göra matlåda för imorgon kom jag just på. Vi måste nämligen ha med oss egen mat för dagen, och då vi håller på från nio till sex duger inte en frukt och en näve nötter direkt. Nä riktig mat måste det vara! Tror inte jag gjort en matlåda på fyra år... haha. Sist var väl på TAFE när jag pluggade tror jag. Där vad det standard att äta tre lådor om dagen, eller hur M? ;)



"Sweet Heart" heter den blekrosa färgen på mina naglar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar