måndag 4 januari 2010

Träningsvärk!

Inte helt oväntat att jag skulle vakna upp med träningsvärk... fast i trapzen hade jag inte räknat med! Men överkroppen får ju ta sjukt mycket stötar i downhill så det förklarar väl saken. Att jag inte lyckas få ordning på mina framgafflar som är alldeles för hårda och "stötiga" gör det inte bättre!

Har just lyckats med mina första godkända lattes, gjorda i kaffemaskinen jag fick i julklapp av C - dom smakade precis lika om inte ännu bättre än BP:s Wild Bean Café:s!

Måste erkänna att jag var sådär imponerad när jag först öppnade julklappen.. Flera 100 dollar på en kaffemaskin tyckte jag först verkade onödigt. Tillbringar ju mycket tid hemma så njuter liksom av att åka iväg för en kaffe utanför hemmets väggar. Nu kan jag inte ens göra det tänkte jag medan julklappspappret åkte av. Några dagar senare är jag rätt nöjd ändå. Kanske borde jag slänga i 4 dollar i en burk för varje kaffe jag gör hemma - så kan jag köpa mej egna solglasögon/fint smycke/sexiga underkläder om ett par månader haha.

Och en thermos. Så jag kan ta bilen och åka iväg med en kaffe.


Min Sunbeam Coffee Machine


Vad fick ni i julklapp? Bästa/värsta? Tell me!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar