onsdag 10 februari 2010

Rushed

Sitter här en aning stressad, hade tänkt att jag skulle hinna med så jäkla mycket nu på morgonen - tidsoptimist som jag är. Skulle lätt hinna med att storstäda hela lägenheten, packa mina grejer, åka iväg o gymma samt äta lunch innan 12.. trodde jag. Nu sitter jag här o har precis ätit klart min frukost, I smsade o undrade om vi inte kunde ta en kaffe (jag sa ja då vi inte setts på evigheter), lägenheten är ett bombnedslag och jag har inte ens duschat o klockan är 10! Gymbesöket är ju struket för länge sen, får väl slänga mej på golvet (efter att jag dammsugit!) och göra några situps i brist på annat..

Nä nu måste jag röja upp här, avskyr att åka hemifrån eller snarare att komma hem när allt är en jäkla röra. Tycker fortfarande att mitt besök på Fracture-kliniken i Invercargill känns en aning onödigt, särskilt när dom bokar in mej 20 mil från där jag bor! Varför kunde jag inte få en tid i Queenstown?

Hej så länge!

1 kommentar:

  1. Nej du skämtar... Hur länge bodde du där?? Har du fortfarande familj kvar i Enköping? Jag växte upp där o har fortfarande familj o vänner kvar i stan, men flyttade därifrån för över 5 år sedan. Vilken skola gick du på?? Om du säger Korsängen har du säkert haft min far som lärare nån gång haha.
    Du får svänga förbi Botswana o hälsa från mig nån dag... Känner Claire (the GM)o Jeremy väldigt väl, sen vet jag inte riktigt vilka av min gamla crew som fortfarande är där.
    xxx

    SvaraRadera